Επίθεση με βόμβα κατά Διευθυντή Φυλακών

Ισχυρή έκρηξη αναστάτωσε χθες ξημερώματα την περιοχή του Φάρου πίσω από τις Φυλακές Χαλκίδας. Η έκρηξη προκλήθηκε από μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο του 50χρονου Διευθυντή Φυλακών Ανηλίκων Αυλώνα.
Το αυτοκίνητο του 50χρονου μάρκας Mercedes ήταν παρκαρισμένο στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όπου διαμένει στη συμβολή των οδών Δημοκρίτου και Νηλέως. Οι δράστες τοποθέτησαν τον μηχανισμό και τον ενεργοποίησαν με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο στις 1:30 το πρωί.
Ευτυχώς, από την έκρηξη δεν προκλήθηκαν βλάβες σε πρόσωπα. Το αυτοκίνητο όμως του Διευθυντή των Φυλακών καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ σοβαρές υλικές ζημιές υπέστησαν και άλλα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην πολυκατοικία.
Από τον ισχυρό κρότο και το ωστικό κύμα που προκλήθηκε τρομοκρατήθηκαν οι κάτοικοι της γειτονιάς και ιδίως των διπλανών πολυκατοικιών που είδαν τα τζάμια τους να γίνονται θρύψαλλα χωρίς να μπορούν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.
Η συγκεκριμένη επίθεση είναι η δεύτερη που δέχεται ο Διευθυντής Φυλακών Αυλώνος σε διάστημα ενός έτος. Πέρυσι τον Οκτώβρη τρεις κουκουλοφόροι του είχαν στήσει καρτέρι και πάλι στην πυλωτή της πολυκατοικίας του στην οδό Δημοκρίτου και τον είχαν ξυλοκοπήσει άγρια με ρόπαλα.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa