11/11/11: Οι συνομωσιολογίες δίνουν και παίρνουν.

Η σημερινή ημέρα, 11/11/11, έχει αποτελέσει τροφή για πολλούς. Έχει δύο ερμηνείες. Η μεν λέει ότι είναι πολύ ευνοϊκή. Για το λόγο αυτό πολλά ζευγάρια, ιδιαίτερα στις Η.Π.Α., σπεύδουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.
Από την άλλη πλευρά βέβαια υπάρχουν και αυτοί που λίγο πολύ πιστεύουν ότι σήμερα θα γίνει η συντέλεια του κόσμου. Στα πλαίσια αυτής της καταστροφολογίας - συνομωσιολογίας, η μεγαλύτερη πυραμίδα στην Αίγυπτο, αυτή του Χέοπως, σήμερα παραμένει κλειστή για το κοινό. Ο λόγος? Οι υπεύθυνοι ισχυρίζονται ότι θέλουν να αποφύγουν μυστικιστικές τελετές.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που πιστεύουν ότι η πυραμίδα του Χέοπα, έκλεισε προκειμένου αυτές οι τελετές να γίνουν χωρίς εμπόδια!
Αυτό που έχω να παρατηρήσω εγώ, σαν κάτοικος της πιο περίεργης χώρας του κόσμου, της Ελλάδας, είναι ότι εδώ η ημέρα της συνομωσιολογίας έλαβε χώρα και ήταν η χθεσινή μιας και ο Παπαδήμος, ξύπνησε όντας Πρωθυπουργός. Ούτε ο ίδιος δε θα φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά του όνειρα, ότι στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, θα χριζόταν πρωθυπουργός μέσω ΔΙΑΒΟΥΛΕΎΣΕΩΝ.   Ο_ο  !!!!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa