Euro 2012: Η ανάλυση...


Euro 2012: Η ανάλυση του 24betgr.com
Τελευταία αγωνιστική των προκριματικών για το Euro 2012 και σε αρκετούς ομίλους το παιχνίδι της πρώτης θέσης δεν έχει κριθεί. Παράλληλα σήμερα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πολλά αδιάφορα παιχνίδια, εκεί όπου όλοι θα κάνουν αγγαρεία και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

Ξεκινώντας την ανάλυση μας για το παιχνίδι της Εθνικής μας, η εκτίμηση μας είναι πως θα πρέπει να «ματώσουμε» για το διπλό, και οι εποχές που υπήρχαν και «άλλα κόλπα» για να πάρουμε τέτοια παιχνίδια έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Βεβαίως ο Κετσπάγια «έφαγε ψωμί» στην Ελλάδα, αλλά και οι Κροάτες τα δίνουν όλα στο παρασκήνιο (πριμ, υποσχέσεις για μεταγραφές, λεφτά, πιέσεις σε διαιτησία) έτσι ώστε να γίνει η γκέλα.
Πάντως εάν δεν δεχθούμε πρώτοι γκολ, θα πάρουμε τουλάχιστον τον πόντο της ισοπαλίας και την πρόκριση. Πρώτη (στοιχηματική) επιλογή το under 2.5...
ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ: Οι Γερμανοί δεν χαρίστηκαν προχθές στους Τούρκους, γιατί να το κάνουν και με τους Βέλγους; Το παιχνίδι λογικά θα έχει γκολ, γιατί οι Βέλγοι θα κυνηγήσουν τη νίκη και οι Γερμανοί θα τους τιμωρήσουνε για αυτήν τους την επιλογή.
Over 2.75 και over 3.5 για τους τολμηρούς...
ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ: Η τελευταία ζαριά των Σέρβων για τα μπαράζ, με αρνητικό πάντως στοιχείο πως μέχρι στιγμής δεν έχουν κερδίσει ποτέ την Σλοβενία στην έδρα της!
Νομίζω πάντως πως επειδή η νίκη για τους φιλοξενούμενους είναι μονόδρομος και διαθέτουν και πιο ποιοτική ομάδα από τους γηπεδούχους ένα διπλό κοντά στο 1,90 έχει την αξία του...
ΓΑΛΛΙΑ-ΒΟΣΝΙΑ: Τρομερό παιχνίδι στο οποίο εκτιμώ πως είναι πιθανή η έκπληξη. Η Βοσνία έχει εξαιρετική ομάδα και μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των Γάλλων που παραμένουν μέτρια ομάδα, με μεγάλη ροπή προς την γκέλα.
Το 1.50 στον άσσο είναι αστεία και χωρίς καμιά αξία επιλογή, εάν κανείς αναλογιστεί την εικόνα που έδειξαν μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες.
Αντιθέτως το διπλό με +1 γκολ υπέρ της Βοσνίας στο Ασιατικό είναι μια επιλογή που αξίζει (ενδεχομένως) να την τιμήσουμε.
ΣΟΥΗΔΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ακόμη ένα σπουδαίο παιχνίδι με τους Σουηδούς να καίγονται για την νίκη που θα τους οδηγήσει στα μπαράζ και τους Ολλανδούς να είναι παντελώς αδιάφοροι.
Ο άσσος στο level (0 : 0) στο Ασιατικό δείχνει να αξίζει το ρίσκο, αν και από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Ιμπραήμοβιτς ενώ οι Ολλανδοί δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα στα προκριματικά.
Από τα υπόλοιπα αρκετά γκολ αναμένονται στο Νορβηγία-Κύπρος και στο Τουρκία-Αζερμπαιτζαν, ενώ το πιο αμφίρροπο παιχνίδι κατά την άποψη μας είναι το Δανία-Πορτογαλία.
Οι τελικές μας επιλογές θα ανέβουν σχετικά νωρίς στην αντίστοιχη ενότητα.
Τέλος δεν θα με "χαλάσει" καθόλου αν η Ελλαδάρα μας να κερδίσει με πολλά γκολ την Γεωργία, και ας... χάσω το under που βλέπω για το παιχνίδι!
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa