Αναλυτικά το Champion League...





Εξαιρετικό το πρόγραμμα το επόμενο τριήμερο με το διήμερο του Champions League, Τρίτη και Τετάρτη να κλέβει υποχρεωτικά την παράσταση. 
Καταρχήν η μέση τιμή στο (και ελληνικού ενδιαφέροντος) Ολυμπιακός – Ντόρτμουντ είναι 3.90-3.50-2.00 με πτωτική τάση στο διπλό.

Αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς αφού μέχρι την Τετάρτη στις 21.45 που ξεκινά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη το «καρδιογράφημα» των αποδόσεων θα έχει πολλές διακυμάνσεις.
Επιστρέφοντας τώρα στο πρόγραμμα της Τρίτης του Champions League, θα επιχειρήσουμε να αναλύσουμε, με τον υπογραφή του matakias24.com την εικόνα των πρώτων τεσσάρων ομίλων και να δώσουμε ένα στίγμα εκτίμησης για τα 8 παιχνίδια της αγωνιστικής.
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Ντέρμπι κορυφής στο Νάπολι με την Μπάγιερν να παλεύει για να διατηρήσει το εκπληκτικό φετινό της σερί ως αήτητη και νομίζω πως δεν θα χάσει (τουλάχιστον) ούτε αυτό το παιχνίδι. Παράλληλα εκτιμώ πως το σκορ θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, άρα και το under 2.5 έχει τύχη και αξία...
Πολύ «περίεργο» το παιχνίδι της Σίτι με την Βιγιαρεάλ. Δείχνει άσσος αλλά νομίζω πως η Βιγιαρεάλ χρωστά ένα καλό παιχνίδι. Πιο «ασφαλής» επιλογή ένα bet στα over 2,5 γκολ...
Όπως επίσης γράψαμε σε ανύποπτο χρόνο-πριν από τα παιχνίδια των ομίλων- η Μπάγιερν έχει υψηλές πιθανότητες για να κατακτήσει το φετινό Τσάμπιονς Ληγκ, ο τελικός του οποίου γίνεται στην έδρα της! Τώρα πως αυτό θα το αντέξει ο Μουρίνιο είναι μια άλλη υπόθεση...
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Οι πιο αμφίρροπες αναμετρήσεις του προγράμματος. Εμείς θεωρούμε καταρχήν πως η Τραμζο, πολύ δύσκολα θα χάσει στην έδρα της ΤΣΣΚΑ-που θα παίξει βεβαίως τα «ρέστα» της- και διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό στους γηπεδούχους.
Ενώ στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην Λιλ και την Ιντερ δεν βγάζουμε καμιά άκρη...
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Η «είδηση» σε αυτό τον όμιλο είναι οι μόλις 2 βαθμοί της Μάντσεστερ Γιούν. που έφερε ισοπαλίες με Μπενφίκα και με Βασιλεία. Η νίκη για την ομάδα του Φέργκιουσον δείχνει μονόδρομος και μάλλον θα επιβεβαιωθεί, αλλά το bet στο συγκεκριμένο διπλό δεν έχει αξία.
Στο έτερο παιχνίδι του ομίλου ένα ρισκαδόρικο στοίχημα στο διπλό της Μπενφίκα με level (0:0) ασιατικό line δείχνει να αξίζει. Το παιχνίδι επίσης, λογικά θα έχει γκολ...
Δ ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Η Ρεάλ είναι ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από τη Λυών και θα την κερδίσει με «καθαρό» τρόπο-τουλάχιστον με δύο γκολ διαφορά. Το Ασιατικό Χάντικαπ με -1.75 γκολ υπέρ των γηπεδούχων , μάλλον θα είναι μια από τις σημερινές μας επιλογές.
Το έτερο παιχνίδι στην Κροατία δείχνει «ρώσικη ρουλέτα». Πιο καλή ομάδα μεν ο Άγιαξ, πιο σκληρή ομάδα οι γηπεδούχοι με φανατικό κοινό που κατά την γνώμη μας δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά στο τρίποντο.
Εκτός από Τσάμπιονς Ληγκ σήμερα έχουμε και Αγγλία με Τσάμπιονσιπ και Κόνφερενς. Θα γίνει λοιπόν μεγάλο «παιχνίδι»...
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa