Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

~ Με Τσαμπιονς Λιγκ και Αγγλία.

** ΤΣΣΚΑ Μ - ΤΡΑΜΠΖΟΝ: Δεν είναι καλή η ΤΣΣΚΑ Μ, από τέλη Ιουλίου σε 12 ματς κατάφερε μόνο 2 νίκες. Η Τραμπζον ανεβάζει στροφές τελευταία αλλά δεν πείθει σε βαθμό που να ασχοληθείς μαζί της. Ο άσος είναι πετσοκομμένος, στο 1.60 (μέσος όρος)...τα πράματα είναι πολύ οριακά. Κρατάω μόνο το καλοπληρωμένο Over 2.5
** ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ο φαβοριτισμός σωστός, τώρα κατά πόσο  αντιπροσωπευτικές είναι οι αποδόσεις είναι ένα θέμα. Κρατάω πισινή όσον αφορά την τιμή της Μπενφικα την οποία αξιολογώ σαν οριακό φαβορί. Έχουν γκολ οι ομάδες, μάλλον παιχνίδι του Over είναι. Over 2.5
** ΛΙΛ - ΙΝΤΕΡ: Στο 3.60 η Ιντερ είναι πρόκληση, εντάξει έχει τα χάλια της αλλά όχι και 3.60, η έστω 3.30 - 3.45 που το βρίσκεις εύκολα σε ομάδα με τέτοια ποιότητα. Οι 2 νίκες της Λιλ επί Οσερ και Ρεν ανέβασαν τους σφυγμούς της ομάδος, πριν από αυτές όμως ερχότανε από 5 ισοπαλίες. Μιλώντας προσωπικά το παιχνίδι θεωρώ ότι είναι μοιρασμένο, πράγμα που κάνει το 2.15 (μέσος όρος) στον άσο, προς αποφυγήν, και το 3.30 (μέσος όρος) στο διπλό, κάτι σαν παικτική αξία. Παρεμπιπτόντως η Λιλ σε 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια έφαγε γκολ, από την Ιντερ θα γλιτώσειOver 2.5 και  --  2  -- .
** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Απόδοση της πλάκας στον άσο, αν και το καθαρό φαβορί όντως η Μαντσεστερ Σιτι. Όσο για τη Βιγιαρεαλ, όλοι ξέρουμε το φετινό της χάλι, τουλάχιστο μέχρι στιγμής. Ουδεμία παιχτική αξία.
** ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΠ - ΑΓΙΑΞ: Σωστά το αξιολογούν, το παιχνίδι δεν είναι και πολύ σόι, για τράβηγμα κλήρων είναι. Ίσως έδινε λύση το Over 2.5

Πάμε στο νησί.
** ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ: Συνεχίζει το αήττητο της η Ιπσουιτς με 3 νίκες 2 ισοπαλίες με μόνη ήττα μέσα στη Μπλακμπουλ στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Η Πορτσμουθ με αναλαμπές αραιά και που κινείται κάτω του μετρίου. Στα 3 τελευταία εκτός γνώρισε ισάριθμες ήττες. Με υψηλά σκορ στα 4 τελευταία εντός η Ιπσουιτς, με τα 3 τελευταία νίκες επί Λιντς, Κοβεντρι και Μπραιτον. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΛΙΝΤΣ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Βγάζει φορμάρισμα η Λιντς με 4 νίκες 1 ισοπαλία με εύκολο γκολ. Ισάριθμες νίκες και στα 4 τελευταία μέσα στο σπίτι της με άξιο αναφοράς ότι είναι η πιο Over ομάδα του πρωταθλήματος με 8 Over σε 10 αναμετρήσεις. Από τις χειρότερες παρουσίες της Τσαμπιονσιπ η Κοβεντρι κέρδισε μόνο 2 από τα 11 μέχρι τώρα παιχνίδια. Εκτός έδρας με 4 ήττες 1 ισοπαλίαOver 2.5 και --  1  -- .
** ΜΙΛΓΟΥΟΛ - ΜΠΡΑΙΤΟΝ: Το εκπληκτικό ξεκίνημα της Μπραιτον με 5 νίκες 1 ισοπαλία ακολούθησαν 3 ήττες 2 ισοπαλίες πιάνοντας κόντρα ρόλο άμεσα. Νεκροταφείο ελεφάντων η Μιλγουολ, 9 ματς χωρίς νίκη με την επίθεση της να πετυχαίνει μόνο 2 τέρματα. Στην έδρα της σκόραρε για τελευταία φορά στις 17 Αύγουστου. Πιάστο αυγό και κούρευτο δηλαδή.
** ΜΠΑΡΝΣΛΙ - ΜΠΕΡΝΛΙ: Στενή σα κορσές η Μπαρνσλι όπως δηλώνουν και τα 9 Under σε 11 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, με τα 7 να είναι συνεχόμενα. Δύσκολα τρώει και βάζει πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα η Μπερνλι. Πολύ πιθανό να έχουμε «κουλουράκια». Under 2.5
** ΝΟΤΙΓΧΑΜ - ΜΙΛΝΤΕΣΜΠΡΟ: Ατελείωτο το χάλι της Νοτιγχαμ, έδωσε χαρά σε 6 από τους 7 τελευταίους αντιπάλους της με άμυνα χωνί. Η μόνη αήττητη στο πρωτάθλημα η Μπορο σε 11 ματς...με πρόβλημα τις 4 σερί ισοπαλίες της και το μόλις 1 γκολ που πέτυχε. Στα θετικά το μόλις 1 γκολ που δέχτηκε στα 4 τελευταία, και η εντυπωσιακή εκτός έδρας παρουσία με 4 νίκες 1 ισοπαλία με τέρματα (7-1). Πάμε όπως «τσουλάνε» οι ομάδες. --  2  -- .
** ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ - ΚΑΡΝΤΙΦ: Δεν έχει μπέσα στο ματς, από τη μία δε χάνει εύκολα η Καρντιφ, από την άλλη μια υπεροχή την έχει στα εντός εκτός η Πιτερμπορο που έχει πιο εύκολο γκολ από την Καρντιφ. Από 3 Over έρχονται αμφότερες. Over 2.5
** ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ - ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Τους 15 από τους 23 πόντους η Σαουθαμπτον τους πήρες στην έδρα της, με 5/5 νίκες και τέρματα (15-4). Πιο μοιρασμένα τα πράματα στη Γουεστ Χαμ, 10 πόντους εντός και 11 εκτός. Εκτός έδρας μαζί με την Μπορο η Γουεστ Χαμ είναι οι μόνες αήττητες ομάδες. Με λίγα λόγια...κορώνα κερδίζει ο Μπουκ, γράμματα χάνει ο παίκτης. Βρομάει από πού κι αν το πιάσεις.
** ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ: Τα πάνω κάτω της Κρισταλ Παλας είναι σκέτο μπέρδεμα. Για να πάρουμε μια ιδέα, κερδίζει στα 2 τελευταία εκτός, χωρίς νίκη στα 3 τελευταία εντός. Από το κακό στο χειρότερο η Μπριστολ Σιτι. Χωρίς νίκη 8 ματς, έχοντας 5 ήττες 1 ισοπαλία στα 6 πιο πρόσφατα. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ - ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ: Εκεί που έδειχνε να συνέρχεται η Ντονκαστερ έφαγε 3 γκολ στην έδρα της από τη Λιντς και ήρθε πάλι στα γνωστά της. Ασταθέστατη η Μπλακμπουλ, στο τελευταίο έβαλε 5 γκολ, στο προτελευταίο έφαγε 4 γκολ. Λόγο της πολύ κακής Ντονκαστερ που έχει την χειρότερη επίθεση η έδρα τον πρώτο λόγο. --  1  --.
                                        €125 bonus εγγραφής από το William Hill
ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.....ΑΝΑΛΥΣΗ
** ΝΑΠΟΛΙ - ΜΠΑΓΙΕΡΝ: Ποδοσφαιρικά οι Γερμανοί κατά γενική ομολογία βρίσκουν μπαστούνια από Ιταλούς. Μπορεί η Μπαγιερν να είναι σε ρόλο τρένου, στη Ναπολι όμως που είναι μια εξαιρετική ομάδα η στάση πολύ πιθανή. Βλέποντας το ζευγάρι κανονικά αφήνεις ήσυχο το ματς, εκτός αν πας για «παιχτική αξία», που πιστεύω ότι στην προκειμένη περίπτωση αυτή δεν αντιπροσωπεύεται από το 2.00 (βαριά) στο διπλό, αλλά από το 4.20 επίσης (βαριά) στoν άσο. --  1  -- .
** ΡΕΤΙΝΓΚ - ΝΤΕΡΜΠΙ: Η πρόσφατη φόρμα γέρνει προς τη Ρετινγκ που τρέχει αήττητο στα 5 πιο πρόσφατα, από εκεί και πέρα πρόβλημα η μόλις 1 νίκη της σε 5 εντός έδρας παιχνίδια. Η Ντερμπι μπορεί να μην έχει τις απαιτούμενες ισορροπίες τελευταία, είναι όμως ομάδα με 3 νίκες στα 5 εκτός έδρας παιχνίδια της..και ομάδα με 6 νίκες στα πρώτα 8 παιχνίδια στο πέρας των 11 αγωνιστικών.  --  2  -- .
** ΛΟΥΤΟΝ - ΡΕΞΑΜ: Από 4 νίκες έρχεται η Ρεξαμ με τέρματα (11-1), ισάριθμες νίκες και στα 3 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της. Με 3 νίκες στα 7 τελευταία η Λουτον. --  2  -- .
** ΓΚΕΙΤΣΕΧEΝΤ - ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ: Συνεχίζουν να πουλάνε τρέλα με τη Σαουθπορτ η οποία κερδίζει στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της ...με 8 νίκες στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Κάτω του μετρίου με 3 νίκες στα ίδια 8 η Γκειτσχεντ. --  2  -- .
** ΓΙΟΡΚ - ΚΕΙΜΠΡΙΤΖ: Δεν έχουν να χωρίσουν όσα λένε οι τιμές, μόνο από τη Σαουθπορτ έχασε η Κειμπριτζ εδώ και 12 αγωνιστικές. Με 3 ήττες στα ίδια η Γιορκ. --  2  --.
** ΝΙΟΥΠΟΡΤ - ΚΕΤΕΡΙΝΓΚ: Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία εντός η Νιουπορτ, με μόνη νίκη το «τρελό» 1-4 μέσα στη Φλιτγουντ στα 12 τελευταία μέσα έξω του πρωταθλήματος. Με 2 νίκες 1 ισοπαλία τόσο στα 3 πιο πρόσφατα η Κετερινγκ, όσο και στα 3 τελευταία εκτός. --  2  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa