Παίζει μόνος του...και το ξέρει!


 Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας είναι η μόνη επιλογή –αυτή την στιγμή- για να αναλάβει τις τύχες του Παναθηναϊκού από την οικογένεια Βαρδινογιάννη μετά από την πρόταση για δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης που έκανε η AXIOM CAPITAL. Έτσι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ σχεδιάζει τις κινήσεις του μετά από το γνήσιο της υπογραφής, το οποίο έχει αποστείλει και αναμένεται στην Αθήνα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες επιβεβαιώνεται ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας σκοπεύει να έρθει στην Αθήνα για να έχει τη συνάντηση-γνωριμία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Μετά από αυτή σκοπεύει να υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, το οποίο θα αρχίζει και επίσημα την αντίστροφή μέτρηση για να περάσει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με όλα διαρρέονται από την πλευρά του πρίγκιπα, στόχος του είναι μόλις γίνει κάτοχος του ποσοστού των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη να βάλει άμεσα 20 εκατομμύρια ευρώ για να βγει εύκολα η χρονιά.

Αμέσως επόμενος στόχος του είναι να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με σκοπό να αυξήσει το ποσοστό των μετοχών του στο 67% βάζοντας στην ομάδα 50 εκατομμύρια, μια κίνηση που θα αποδείξει και τις προθέσεις του για το μέλλον της ΠΑΕ.

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ενημερώνει ότι θα βρίσκεται στην Ελλάδα εγκαίρως έτσι ώστε να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα, Βλάσης Τσάκας καλεί τους οπαδούς της ομάδας να βρεθούν στις κερκίδες δυναμικά για να βοηθήσουν κι αυτοί από την πλευρά τους να «ζεσταθεί» ακόμη περισσότερο ο πρίγκιπας.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa