
Τι χρειαζόμαστε:
- 50 γρ ρύζι
- 150 γρ φιλέτο κοτόπουλο
- 1 κρεμμύδι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 2 κουταλάκια γλυκού ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- κύμινο, κάρυ ή πάπρικα
- 1/3 ζωμό λαχανικά
- Κόψτε το φιλέτο σε λουρίδες.
- Ψήστε το στο τηγάνι με το ελαιόλαδο.
- Πασπαλίστε με πιπέρι, αλάτι και πάπρικα.
- Βγάλτε το από το τηγάνι.
- Ρίξτε τις πιπεριές κομμένες σε λουρίδες, το σκόρδο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και ψήστε για 5 λεπτά.
- Προσθέστε το ζωμό και βάλτε λίγο στο τηγάνι το κρέας
- Σερβίρετε.