Πάμε στοίχημα....απο τον Ματάκια!!!




** ΑΡΜΕΝΙΑ - ΠΓΔΜ: Άλλα κόζια η Αρμενία, το γύρισε και από απλός  καρπαζοεισπράκτορας έπιασε δεύτερο ρόλο. Στα ίσα διεκδικεί δεύτερη θέση από Ιρλανδια και Σλοβακια την οποία και κέρδισε δύο φορές. Η ΠΓΔΜ παρατημένη, μπορεί να το πάνε σε  βρόμικες δουλειές μήπως μαζέψουν κάνα φράγκο. Προσέξτε λίγο το ημίχρονο - τελικό, παίζει καλά η κολοτούμπα. 2 ημίχρονο - 1 τελικό

** ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ - ΑΥΣΤΡΙΑ: Δεν μπορώ να τους «χωνέψω» ποδοσφαιρικά του Αυστριακούς, πείτε το στράβωμα, πείτε το «κόλλημα» όπως θέλετε πείτε το. Δεν μπορούν οι άνθρωποι δεν το χουν. Το ματς είναι κομμένο στη μέση με το Αζερμπαϊτζάν και αφήστε τις τιμές να λένε τα δικά τους. Over ομάδα η γηπεδούχος, έρχεται από 5 G/G εκ των οποίων τα 4 Over. Δεν έχει την απαιτούμενη συνοχή στα Over η Αυστρία..είναι όμως για εκεί. Over 2.5
** ΦΙΛΑΝΔΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ: Αλλοπρόσαλλες ομάδες, δεν  έχουν ισοπαλία σε 8 ματς. Βέβαια η ανωτερότητα της Σουηδίας με 6 νίκες σε 8 ματς σε συζητιέται, έχει ανάγκη τη νίκη και θα την πάρει. Δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο η Φιλανδια στη κόντρα της Σουηδίας με την Ουγγαρία. Κρατάμε και τα 7 Over της Σουηδίας σε 8 αναμετρήσεις. Συμφωνεί η Φιλανδία. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΛΕΤΟΝΙΑ - ΜΑΛΤΑ: Δε μπορούν να σκοράρουν αυτά τα πεθαμένα.
** ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΡΩΣΙΑ: Στενό σα κορσές, θα αποφασιστεί στο γκολ. Χωρίς  επίθεση που κεντάει οι Ρώσοι, αλλά με άμυνα τσιμέντο. Χάλια στο επιθετικό κομμάτι η Σλοβακια αλλά και αυτή με άμυνα που κράτησε το μηδέν σε 4 από τα μέχρι τώρα 8 παιχνίδια. Under 2.5
** ΤΟΥΡΚΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ουδεμία σύγκριση, 8-0-0 με 28-5 τα γκολ για τη Γερμανία με τους 24 βαθμούς να μη βλέπουν τον δεύτερο Τούρκο (14 πόντοι) και τον τρίτο Βελγο (12 πόντοι). Παίζει να κάνει χατίρι η Γερμανία, βέβαια και το Χι έχει τη δική του τύχη καθώς στο επόμενο ματς η Τουρκία υποδέχεται το Αζερμπαϊτζάν. Από 7 Over έρχεται η Γερμανία. Over 2.5 και --  1Χ  -- .
** ΚΥΠΡΟΣ - ΔΑΝΙΑ: Οριακό σημείο για τους Δανούς με τους Νορβηγούς να παραμονεύουν. Βέβαια οι Δανοί έχουν παιχνίδι λιγότερο κάτι που μπορεί να αποβεί αποφασιστικό. Η Κυπρος έμεινε στο 4-4 του πρώτου αγώνα με την Πορτογαλία, από εκεί και πέρα τίποτα, μάλιστα στα 4 τελευταία δε σκοράρει καν. Με 3 νίκες 1 καλή ισοπαλία μέσα στη Νορβηγία η Δανία φιγουράρει στη πρώτη θέση παρέα με την Πορτογαλία. Over 2.5 και --  2  -- .
** ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ: Δε φοβάμαι να πω ότι φοβάμαι το παιχνίδι, με τη συγκεκριμένη φάρα έχουμε πάντα προβλήματα, μας έχουν γενικώς. Σε κάθε περίπτωση όμως εμείς είμαστε στο φαβορί λόγο έδρας και λόγο του ότι η Κροατία παίζει για δύο αποτελέσματα, κάτι που μπορεί να αποβεί μπούμερανγκ. Αυτά τα 5 Over της Κροατίας στα 6 τελευταία ματς δεν μπορώ να τα αφήσω στην άκρη. Εμείς θα αναγκαστούμε να ψάξουμε το γκολ διότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Το καλοπληρωμένο Over έχει πολύ μεγαλύτερη τύχη από ότι περιγράφουν οι τιμές. Over 2.5
** ΣΕΡΒΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ: Εδώ το αήττητο της Ιταλίας με το εκπληκτικό 8 νίκες 1 ισοπαλία με τέρματα (16-1) βλέπω να σπάει. Χωρίς κίνητρο οι Ιταλοί, οι διαθέσεις τους θα ορίσουν εξελίξεις. Ανοιχτά ματς έχουν οι Σερβοι μέσα στην έδρα τους, γιατί  όχι ένα ακόμα. Over 2.5 και --  1  --.
** Στη Serie B της Βραζιλίας μια τριάδα με άσους από Παρανα, Γκοιας, Σαο Καετανο για όσους ενδιαφέρονται.
                                      €125 bonus εγγραφής από το William Hill
ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.....ΑΝΑΛΥΣΗ
** ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Φόρτσαρε με 3 νίκες 1 ισοπαλία και μόλις 1 γκολ παθητικό στα 4 τελευταία, βέβαια τα πράματα είναι δύσκολα καθώς η Βοσνια σε περίπτωση που νικήσει τους τελειωμένους καθαρίζει. Η Λευκορωσία έμεινε πίσως από τις 2 ήττες από Βοσνια. Το διπλό παίζει ψηλά με τους φιλοξενούμενους να έχουν μετά τη Γαλλία την καλύτερη άμυνα, μια άμυνα που κράτησε το μηδέν σε 5 από τα μέχρι τώρα 9 του ομίλου. Under 2.5 και --  2  -- .
** ΟΥΑΛΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ: Εντάξει μπάζο η Ουαλία, όχι όμως και τόσο φαβοριτισμός στο άλλο το μπάζο την Ελβετια που κέρδισε μόνο 2 από τα 6 μέχρι στιγμής, και κανένα από τα εκτός έδρας. --  1  -- .
** ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΑΓΓΛΙΑ: Και εδώ παίρνω κόντρα με τους αδιάφορους Αγγλους να έχουν καθαρίσει με την πρώτη θέση. Ευχάριστη έκπληξη το Μαυρονούνιο, έχασε μόνο 1 από τα 6 μέχρι τώρα παιχνίδια του ομίλου με εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά. Μαζί με την Αγγλία διαθέτει την καλύτερη άμυνα. --  1  -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa