Δεν χάνει η Ελλάς!


Δεν χάνει η Ελλάς!
Ένα πενθήμερο-«φωτιά» ξεκινά από σήμερα για τα Εθνικές ομάδες, αφού οι τελευταίες δύο αγωνιστικές των προκριματικών του Euro 2012, θα κρίνουν και τις ομάδες που θα προκριθούν στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση του καλοκαιριού.
Σήμερα έχουμε και την «μητέρα των μαχών» για την Εθνική Ελλάδος...


Η οποία κατά την εκτίμηση μας πολύ δύσκολα θα χάσει απόψε, αφού η Κροατία διαθέτει θεωρητικά καλύτερους παίχτες, αλλά η Εθνική μας καλύτερη ομάδα, πιο ομοιογενές σύνολο με ισχυρούς αμυντικούς προσανατολισμούς.
Είναι λογικό τα πρώτα σημεία που σου έρχονται στο μυαλό για το αποψινό παιχνίδι να είναι το under και η ισοπαλία, αλλά δεν σας κρύβω πως εάν τελικά ακουμπήσουμε το παιχνίδι θα επιλέξουμε κάποια «ψιλά» στον άσσο, ή έστω σε άσσομε Ασιατικό χάντικαπ +0.25.
Σε ότι τώρα έχει να κάνει με τα υπόλοιπα παιχνίδια και την τάση που ήδη διαμορφώνεται μέσω των στοιχηματικών αγορών και των ανταλλακτηρίων υπάρχει ισχυρή και «λογική» κίνηση για Σουηδία, Ρουμανία, Σερβία και Αγγλία.
Ενώ ποντάρεται και η Κροατία στο Χ2, αλλά για αυτό το παιχνίδι εμείς έχουμε διαφορετική αντίληψη-όπως αναφέραμε και παραπάνω.
Και σήμερα το 24betgr.com θα καταγράψει μέσα από τις αντίστοιχες στήλες του,όλη την σημαντική δράση της ημέρας, και σχετικά νωρίς θα ανεβάσουμε και τις επιλογές μας.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa