Γυναικολόγος βίασε γυναίκα – ασθενή του ενώ την νάρκωσε!

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για έκδοση διατάγματος κράτησής του, οδηγείται σήμερα ο 56χρονος γυναικολόγος που συνελήφθη για βιασμό γυναίκας – ασθενή του…

την οποία είχε ναρκώσει δήθεν για διενέργεια επέμβασης.
Στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γιατρού εντοπίστηκαν φωτογραφίες τόσο της συγκεκριμένης γυναίκας όσο και άλλων γυναικών, ενώ ο γυναικολόγος φέρεται να έχει ομολογήσει σε κατάθεσή του την πράξη του.
Η παντρεμένη γυναίκα – θύμα του γιατρού κατήγγειλε ότι ο γυναικολόγος, τον οποίο επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης για ιατρική επέμβαση, την εκμεταλλεύθηκε σεξουαλικά, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αναισθητικού φαρμάκου.
Όπως είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός, η γυναίκα κατήγγειλε ότι, ενώ βρισκόταν στην κλινική του συγκεκριμένου γιατρού για σκοπούς ιατρικής επέμβασης και τελούσε υπό την επήρεια υπνωτικού φαρμάκου, σε κάποια στιγμή ξύπνησε και αντιλήφθηκε τον γιατρό να βρίσκεται ξαπλωμένος πάνω της ολόγυμνος.
Το θύμα υπεβλήθη σε ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, από την οποία προέκυψαν σημαντικά ευρήματα.
zougla
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa