Οι σημερινές προβλέψεις για το στοίχημα απο τον Ματάκια24

** ΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΚΑΙΣΕΡΙ: Από 2 μεγάλες νίκες έρχεται η Καισάρεια, κέρδισε με 6-2 εντός την Σιβασπορ, ερχόμενη πριν από αυτό από μεγάλη νίκη μέσα στη Μπεσικτας με 0-2. Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο από τη Φενερ έχασε στα 5 πιο πρόσφατα. Η Μπιρλιγκι πιο μέτρια αλλά με έδρα αρκετά δυνατή. Με υψηλά σκορ οι ομάδες στα ακόμα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Over 2.5


** ΣΙΒΑΣΠΟΡ - ΜΕΡΣΙΝ: Φουλ του Over είναι οι ομάδες, με 6 Over η Σιβασπορ σε 7 αγώνες, με 5 Over η Μερσιν στα ίδια 7. Αμφότερες βγάζουν ένα ντεφορμάρισμα, παραμένουν χωρίς νικηφόρο στα 3 τελευταία τόσο η Σιβασπορ, όσο και η Μερσιν. Over 2.5


** ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΦΕΝΕΡ: Πιο αξιόπιστη η Φενερ με 5 νίκες 2 ισοπαλίες ούσα η μόνη αήττητη του Τουρκικου πρωταθλήματος. Δύσκολο γκολ στα 3 πιο πρόσφατα η Μπεσικτας όπου εμφάνισε και τα 3 αποτελέσματα ερχόμενη από 4 σερί Under. Προσεκτικά θα πάει το ματς, δύσκολα να δεχτούν οι άμυνες πάνω από 1 γκολ. Under 2.5


** ΜΑΝΙΣΑ - ΑΝΓΚΑΡΑΚΟΥΤΣΟΥ: Οι 3 συνεχόμενες νίκες της Μανισα έβαλαν φρέσκο αέρα στην ομάδα ανεβάζοντας ψυχολογία και αγωνιστική διάθεση. Η Ανγκαρακουτσου από πολύ νωρίς σήκωσε λευκή σημαία. Με 6 ήττες 1 ισοπαλία και τέρματα 6-16 είναι το τελευταίο όνομα στον πίνακα βαθμολογίας με τον αμέσως επόμενο να έχει 6 βαθμούς παραπάνω. --  1  -- .


** ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΠΕΤΙΣ: Μία η άλλη έφερε τις νίκες με τις ήττες η Μπετις, το εκπληκτικό σερί με τα 4 νικηφόρα στο ξεκίνημα ακολούθησε 4 σερί ήττες με μόλις 1 γκολ ενεργητικό. Η Εσπανιολ με ανεβασμένο ηθικό από τις 2 εκτός έδρας νίκες σε Βαγιεκανο και Σαντατερ με το ίδιο σκορ (0-1). --  1  -- .


** ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Το κάκιστο ξεκίνημα με 6 ήττες της Καρταγενα στόπαρε από 2 ισοπαλίες 1 νίκη στα 3 τελευταία χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ. Η Ντεπορ χωρίς να έχει την απαιτούμενη ισορροπία...είναι άλλη κλάση. --  2  --.

** ΠΑΛΕΡΜΟ - ΛΕΤΣΕ: Λαμβάνοντας υπόψη τα 9 γκολ που πέτυχε το Παλερμο στα 3 μέχρι τώρα εντός με ισάριθμες νίκες απέναντι στην άσχημη εικόνα της Λετσε πρώτες επιλογές ο άσος και το Over 2.5. --  1  -- .

** ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Οι διορθωτικές τάσεις της Μπιλμπαο με 2 νίκες 2 ισοπαλίες στα 4 πιο πρόσφατα δίνουν προβάδισμα στον άσο. Η Αθλ Μαδρίτης πέτυχε 1 γκολ στα 4 πιο πρόσφατα χωρίς νίκη. Εκτός έδρας απέτυχε να σκοράρει σε 3 εξόδους. --  1  -- .


                                         €125 bonus εγγραφής από το William Hill

ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.....ΑΝΑΛΥΣΗ


** ΞΑΜΑΞ - ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Η ήττα από την Γκρασχοπερς μέσα στη Γιανγκ Μποις έδωσε τέλος στο νικηφόρο σερί των 4 τελευταίων αγωνιστικών. Ανεβάσματα όμως και από την Ξαμαξ που έρχεται από 3 σερί νίκες έχοντας υποστεί μόλις 1 ήττα στις 9 τελευταίες αγωνιστικές. Οι τιμές έπρεπε να ήταν πολύ κοντά. --  1  -- .

** ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ - ΒΟΛΕΝΤΑΜ: Μια κατηγορία κάτω η Βολενταμ αλλά σε υψηλές θέσεις όσον αφορά την πορεία της. Στο αγωνιστικό κομμάτι έρχεται από 5 νίκες με εύκολο γκολ. Η Ναιμεγκεν εκπλήσσει δυσάρεστα με τα άσχημα αποτελέσματα της ούσα τρίτη από το τέλος. Με 6 ήττες στα 7 τελευταία ματς έβαλε για τα καλά την ηττοπάθεια μέσα στις φλέβες της. --  2 -- .
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa