Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

~ Στο πέρασμα του Γιουρόπα.

** ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ Μ - ΑΕΚ: Δύσκολο βράδυ περιμένει την ΑΕΚ.

** ΑΕ ΚΙΤΙΟΝ - ΣΑΛΚΕ: Δίκαιο φαβορί η Σαλκε που βρίσκει την ΑΕ Κιτιον με σημάδια κάμψης. Και Over2.5. --  2  -- .

** ΑΛΚΜΑΑΡ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ Β: Από 7 Over και G/G έρχονται τόσο η Αλκμααρ, όσο και η Αουστρια. G/Gκαι Over 2.5


** ΜΑΛΜΕ - ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Από 5 Under έρχεται η Μεταλιστ, από 3 Under η Μαλμε.

** ΟΝΤΕΝΣΕ - ΤΒΕΝΤΕ: Φουλ του Over η Οντενσε, σε 12 ματς πρωταθλήματος επαλήθευσε 10 Over. Με 5 Over στα 6 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού η Τβεντε. Από εκεί και πέρα ένα προβάδισμα το χει η Τβεντε απέναντι στην Οντενσε που από μέσα Σεπτεμβρίου τρέχει ντεφορμάρισμα. Over 2.5 και --  2  -- .


** ΟΥΝΤΙΝΕ - ΑΘΛ ΜΔΡΙΤΗΣ: Κι όμως, από 7 συνεχόμενα Under έρχεται η Ουντινε. Χαμηλά σκορ στα τρία τελευταία παιχνίδια της και η Αθλ Μαδριτης. Under 2.5


** ΡΕΝ - ΣΕΛΤΙΚ: Δεν «κολλάει» το σετ αποδόσεων.

** ΣΤΟΥΡΜ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Με νικηφόρο σερί στα 8 τελευταία της παιχνίδια η Αντερλεχτ. Πήρε πάνω η Στουρμ από το διπλό μέσα στην ΑΕΚ τελευταία, παραμέει όμως ένα χάλι και μισό. Με υψηλά σκορ και οι δύο ομάδες. Over 2.5 και --  2  -- .


** ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Από 3 ανεπιτυχή έρχεται η Κοπεγχαγη, έχασε από Χορσενς εκτός, έμεινε στο 1-1 με την AGF, και αμέσως πριν είχε φάει μια τριάρα με από Στανταρ Λ στο Βέλγιο. Ισορροπίες που δείχνουν δυναμική από πλευράς Ανοβερο. --  1  -- .


** ΖΥΡΙΧΗ - ΛΑΤΣΙΟ: Κάκιστη η εικόνα της Ελβετικής ομάδας όπως δηλώνει και η θέση της (τρίτη από το τέλος) στο πρωτάθλημα. Η Λατσιο είναι για μεγάλα πράματα φέτος. Οι 2 μεγάλες νίκες απέναντι σε Ρομα και Φιορεντινα επιβεβαιώνουν ότι όποιος έχει να κάνει μαζί της...σκούρα τα πράματα. Χαρακτηριστικό των ομάδων τα μεγάλα σκορ, πιο συγκεκριμένα με 7 Over αμφότερες στα 8 τελευταία παιχνίδια. Over 2.5 και --  2  --.


** ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Σε λακκούβα η Μπεσικτας, έχασε από Καισερι στην έδρα της ενώ πριν από αυτό δεν κατάφερε να κερδίσει την Γκαζιαντεπ. Το κατέβασμα άρχισε από την ήττα μέσα στη Στοουκ. Η Ντιναμο Κ με 11 νίκες 2 ισοπαλίες στα 13 τελευταία ματς. Η Ρουμπιν την είχε κερδίσει για τελευταία φορά στις 3 Αυγούστου. Over 2.5 και --  1  -- .


** ΣΛΟΒΑΝ - ΠΑΡΙ: Με τη ανάλογη σοβαρότητα δε θα χει πρόβλημα η Παρι. --  2  -- .


**  ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ - ΒΑΣΛΟΥΙ: Βρήκε ρυθμό η Σπορτινγκ με 7 σερί νίκες. Το δικο της αγώνα κάνει η Βασλουι. Over 2.5


** ΣΤΑΝΤΑΡ Λ - ΒΟΡΣΚΛΑ: Η έδρα όλα τα λεφτά για την Στανταρ Λ , στο πρωτάθλημα τους 13 από τους 15 βαθμούς του πήρε μέσα στο σπίτι της.  Πολύ κακή παρουσία η Ουκρανική ομάδα από την άλλη πλευρά. --  1  -- .
                                           €125 bonus εγγραφής από το William Hill
ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ.......ΑΝΑΛΥΣΗ


** ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ - ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ: Μια χαρά είναι η Κλαμπ Μπριζ, αυτό όμως το αήττητο της Μπερμπιγχαμ με 3 νίκες 1 ισοπαλία πολύ πονηρό. Κέρδισε  Λεστερ εντός, Νοτιγχαμ εκτός και Μαριμπορ εκτός. Δέλεαρ η τιμή στο διπλό, ενώ καλές πιθανότητες έχει και το Over 2.5. --  2  -- .


** ΑΘΛ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ:Δεν είναι ομάδα η Σαλτσμπουργκ για να την κοντράρεις σε τόσο ξευτίλα. Ξύπνησε τελευταία η Αθλετικ παρά το άσχημο ξεκίνημα της. Η Σαλτσμπουργκ ότι και να μην έχει, ένα ειδικό βάρος το χει. Αν κάτσει έκατσε. --  2  -- .


** ΡΑΠΙΝΤ Β - ΛΕΓΚΙΑ: Ανεβασμένη η Λεγκια, κατάφερε 4 σερί νίκες από το τρίτο δεκαήμερο Σεπτέμβρη. Πάντα υπολογίσιμη η Ραπιντ με πρόβλημα το δύσκολο γκολ, σε 6 από τα 7 τελευταία ματς δεν σκόραρε πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα. --  2  -- .


** ΤΟΤΕΝΑΜ - ΡΟΥΜΠΙΝ: Ανάλογα τις διαθέσεις η Τοτεναμ, και από αυτές δεν έχει στο Γιουροπα που δεν το βλέπει από τη σιγουριά της. Σε καλό τάιμινγκ η Ρουμπιν, έχασε μόνο από τη Ζενιτ στα 7 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού. Κέρδισε τη Σπαρτακ Μ εντός με 3-0 και την Τομσκ 0-2 εκτός στα 2 τελευταία παιχνίδια. Over 2.5 και --  2  --
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa