Οι σημερινές προβλέψεις για σήμερα...απο τον Ματάκια

** ΝΤΙΖΟΝ - ΠΑΡΙ: Την Κυριακή την κέρδισε μέσα στο Παρίσι, μπορεί να την κερδίσει και μέσα στην έδρα της. Μεγάλες διαφορές.
** ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΣΕΧΙΡ - ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ: Το ξεκίνημα της Εσκισεχιρ δεν ήταν ανάλογο με τη συνέχεια, έρχεται από 4 ήττες με τέρματα (1-8). Καλύτερη η Μπουγιουκσεχιρ που ήδη της ρίχνει 6 πόντους στον πίνακα βαθμολογίας. --  1  -- .

** ΦΙΤΕΣΕ - ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ: Δεν αποδίδουν σωστά το παιχνίδι οι αποδόσεις, πολύ πιο κοντά έπρεπε να ήταν οι τιμές.

** ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΜΑΙΝΤΖ: Μας δικαίωσε το Αννοβερο απέναντι στην πολύ Μπαγιερν  το Σάββατο. Δεν είναι αίνιγμα, πρόκειται για μια καλή ομάδα που τρέχει συνέχεια από το περσινό πρωτάθλημα. Η Μαιντζ στα δικά ήδη στην τελευταία τετράδα που ξεχώρισε, στα 8 τελευταία ματς με 5 ήττες 3 ισοπαλίες. Over 2.5 και --  1  -- .


** ΧΟΛΣΤΑΙΝ ΚΙΕΛ - ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ: Το πιθανότερο να συνεχίσει τις γκέλες η Ντουισμπουργκ.

** Και τα τρία Ελβετικά καθόλου απίθανο να κάτσουν Under. Στα 5 τελευταία παιχνίδια 1 γκολ πέτυχε η Γκρασχοπερς, κανένα η Σερβετ. Τα ίδια και η Τουν, η Ζυριχη παρότι έδωσε τα 3 τελευταία παιχνίδια μέσα στην έδρα της σκόραρε μόνο μια φορά. Τέλος στο Σιον - Βασιλεια έχουν τις δύο ομάδες να κρατάνε απαραβίαστη την εστία τους σε 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

** ΖΟΥΛΝΤΕ - ΣΤΑΝΤΑΡ Λ: Τα είπαν την Κυριακή, σε χαμηλό σκορ θα πάει πάλι το παιχνίδι, αν υπάρχει νικητής η Στανταρ Λ.

** ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΜΑΛΑΓΑ: Τρία ματς έδωσε εντός η Βαγιεκανο, 4 ματς έδωσε εκτός η Μαλαγα. Μόλις 1 γκολπέτυχε η Βαγιεκανο, 2  γκολ η Μαλαγα.
** ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μόνο τυχαία δεν είναι η παρουσία της Λεβαντε, αγέρωχη και το κυριότερο ακέραια κρατάει αήττητο  8 παιχνιδιών ερχόμενη από 6 νίκες. Μπουσουλάει η Σοσιεδαδ με αρνητικούς συντελεστές σε όλους του τομείς. Έρχεται από 1 ισοπαλία 3 ήττες, 3 ήττες έχει και στα 3 τελευταία εκτός.--  1  -- .


** ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Δεν μπορώ να προσδιορίσω, δε φαίνεται κάτι που να είναι χτυπητό.

** ΧΕΤΑΦΕ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Εντός εκτός στα 4 μέχρι τώρα παιχνίδια που έδωσαν πέτυχαν από 2 γκολ έκαστος. Under 2.5


** ΚΟΤΡΑΙΚ - ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ: Έδρα που κάνει διαφορά έχει η Κοτραικ όπως δηλώνουν οι 5 νίκες 1 ισοπαλία με τέρματα (12-2). Πάτος η Σιντ Τρουιντεν. --  1  -- .


** ΛΟΚΕΡΕΝ - ΒΕΣΤΕΡΛΟ: Έχει δυσκολίες αυτό. Η ήττα από την Αντερλεχτ μετά από 5 ματς για την Βεστερλο.

** ΜΟΝΣ - ΜΑΛΙΝ: Ένα προβάδισμα το χει η Μονς, στις 17 Σεπτεμβρίου είχαν συναντηθεί πάλι μέσα στη Μονς,η μπίλια έκατσε στο 5-1. --  1  --.


** ΑΙΝΤΡΑΧΤ - ΚΑΙΖΕΡ: Όχι και τόσο αουτσάιντερ η Καιζερ, πήρε τα πάνω της από τις 2 νίκες επί Φραιμπουργκ εντός και Σαλκε εκτός. Τρένο η Αιντραχτ στα δικά της. Ίδωμεν.
** ΜΠΕΡΜΠΙΓΧΑΜ - ΛΙΝΤΣ: Φορμαρισμένες ομάδες, καλά είναι να μη μπλέξουμε. Δίνει λύση το Over για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με το παιχνίδι. Over 2.5


** ΓΟΥΛΒΣ - ΜΑΝΤΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δε μαζεύονται της Σιτι, κατοχή εξουσίας πλέον που τη μεταμορφώνει σε τύραννο για ότι βρίσκει στο διάβα της. Over 2.5 και --  2  -- .


** ΣΤΟΟΥΚ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Έδρα μπελάς για όλες τις ομάδες αυτή της Στοουκ, δεν πέρασε κανείς στα 5 τελευταία παιχνίδια. Η Λιβερπουλ με το δικό της καλό πρόσωπο φέτος θα βρει δυσκολίες. Under 2.5


** ΓΑΝΔΗ - ΜΠΡΙΖ: Με 6 Over αμφότερες στα 8 τελευταία ματς που έδωσαν. Over 2.5

** ΑΤΑΛΑΝΤΑ - ΙΝΤΕΡ: Καθαρή τριπλή, σαφώς ανώτερη εικόνα από την Αταλαντα στα πρώτα παιχνίδια του Καμπιονάτο. Η Ιντερ απογοητεύει, παραμένει όμως Ιντερ. Over 2.5


** ΚΙΕΒΟ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ένα προβάδισμα το χει η Κιεβο με off ότι απέτυχε να σκοράρει στις 3 τελευταίες αγωνιστικές. Χωρίς γκολ και η Μπολονια σε 4 από 7 πρώτα παιχνίδια. Under 2.5 και --  1  -- .
** ΛΑΤΣΙΟ - ΚΑΤΑΝΙΑ: Υπερέχει η Λατσιο που βρήκε σερί με 3 νίκες. Η Κατανια είναι δύσκολη ομάδα, έχασε μόνο μέσα στη Τζενοα. Πρόβλημα ότι δέχεται 2 γκολ το λιγότερο εκτός έδρας. Over 2.5 και --  1  -- .
** ΜΙΛΑΝ - ΠΑΡΜΑ: Με 6 Over η Παρμα σε 7 αγωνιστικές. Η Μιλαν πέτυχε 7 γκολ στα 2 τελευταία παιχνίδια. Over 2.5
** ΝΟΒΑΡΑ - ΣΙΕΝΑ: Παίζει το Over (Νοβαρα) με το Under (Σιενα), από 6 επαληθεύσεις ανά κατηγορία στοιχήματος σε 7 παιχνίδια.
** ΤΖΕΝΟΑ - ΡΟΜΑ: Όλα τα παιχνίδια της Τζενοα που παραμένει χωρίς νίκη στα 4 πιο πρόσφατα Over εκτός από το 0-0 με τη Λετσε. Η Ρομα με 3 νίκες στα ίδια 4 νιώθει καλύτερα.

** ΤΣΕΖΕΝΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ: «Εν τοις ουρανοίς» από τώρα η Τσεζενα, πέτυχε μόνο 2 γκολ σε 7 αγώνες με 5 ήττες 2 ισοπαλίες. Καμία σχέση η Καλιαρι που υπέστη ήττα μόνο από το Παλερμο. Δε τρώει γκολ στα 4 τελευταία ματς η Καλιαρι, δε βάζει όμως κιόλας σε 3 από αυτά. Από 4 Under έρχονται οι ομάδες. Under2.5 και -- Χ2  -- .


** ΡΟΝΤΑ - ΑΓΙΑΞ: Δυνατή έδρα έχει η Ροντα με 4 νίκες σε 5 ματς. Αγνοεί τη νίκη ο Αγιαξ στα 5 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

** ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΥΩΝ: Κομμένο στη μέση είναι το ματς.

** ΕΒΕΡΤΟΝ - ΤΣΕΛΣΙ: Εύκολα η δύσκολα την έχει την Εβερτον η Τσελσι, παραδοσιακές ερμηνείες αλλά έτσι είναι. Συνοδεία το Over 2.5. --  2  -- .




** ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρατάμε το Over 2.5


** ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΧΙΧΟΝ: Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα η Μαγιορκα παρόλα αυτά παρέμεινε αήττητη στα 4 τελευταία του πρωταθλήματος με 3 ισοπαλίες 1 νίκη. Η νίκη της Χιχον επί της Γραναδα απλά έδωσε μια πνοή. Δεν υπάρχει Χιχον, 6 ήττες 1 ισοπαλία 1 νίκη. --  1  -- 
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa