«ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΣΤΑ 14! ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ» Το καυτό παρελθόν της sexy Χριστίνας από το The Voice! (ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ και η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ)

Έχοντας ένα εντελώς διαφορετικό look, εντυπωσίασε τους coaches του «The Voice».

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Η νεαρή παίχτρια του «The Voice» που μάγεψε τους κριτές με τη φωνή της δεν είναι καινούργια στο χρηματιστήριο της showbiz. Η Χριστίνα Μηλιού με ένα εντελώς διαφορετικό look είχε απασχολήσει τα media στο παρελθόν με την εκρηκτική της παρουσία.

Η εμφάνιση της στο talent show ως μελαχρινή και φορώντας τζιν πουκάμισο κλεισμένο μέχρι το λαιμό, έκανε πολλούς να δυσκολευτούν να την αναγνωρίσουν. Η Χριστίνα στο παρελθόν έχοντας κατάξανθα μαλλιά τόλμησε να φωτογραφηθεί γυμνή, χαρίζοντας τις πιο αισθησιακές της πόζες στο φακό. Μάλιστα μέχρι σήμερα οι καυτές αυτές εικόνες κάνουν το γύρο των social media, φέρνοντας τον αντρικό πληθυσμό σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Κανείς δεν θα ξεχάσει τις εμφανίσεις της στην πίστα με τα στενά κορμάκια και τις διαφάνειες που τόνιζαν το πλούσιο μπούστο της. «Το στήθος μου είναι η δύναμη μου», είχε δηλώσει παλιότερα.

Μπορεί σήμερα να κάνει στροφή 180 μοιρών στο προφίλ της, όμως με τα όσα δήλωνε στο περιοδικό «Maxim», πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει η απόλυτη αντρική φαντασίωση. Χωρίς ταμπού και αναστολές αποκάλυψε πως πίσω από το αθώο της πρόσωπο κρύβεται ένα «άγριο θηλυκό». «Πρώτη φορά έκανα σεξ στα 14 με ένα παιδί που είχα κόλλημα από την πρώτη γυμνασίου και τα κάναμε όλα».

Όσον αφορά το ρόλο που παίζει το σεξ της ζωή της, τότε παραδέχτηκε πως «έχω συνέχεια στο μυαλό μου πότε θα δω τον άλλον και θα το κάνουμε», ενώ συμπλήρωνε πως «μου αρέσει στο σεξ να είμαι από πάνω για να νιώθω ότι “εγώ σε έβαλα κάτω”». Μάλιστα, το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι στο ασανσέρ ενός εμπορικού στην Ηλιούπολη, και μάλιστα μέρα μεσημέρι. «Πατήσαμε στοπ κι έγινε. Είχαμε όμως άγχος και δεν κράτησε πολύ». Έχει υπάρξει μια φάση στη ζωή της που είχε «τρελό κόλλημα με τον Βέρτη, καθώς τον έβλεπα και έλιωνα», όπως και με τον ποδοσφαιριστή Ντιόγκο.

Το… μεγάλο κρεβάτι

Μεγάλωσε και μένει στη Γλυφάδα, την οποία αποκαλεί «μεγάλο κρεβάτι», και δεν θέλει με τίποτα να την αποχωριστεί. Εκεί έζησε το πρώτο της καρδιοχτύπι, εκεί ξενύχτησε και μέχρι σήμερα κάθε εβδομάδα συναντιέται για καφέ με τις φίλες της.

Για εκείνη η οικογένειά της είναι πάνω από όλα και έχοντας μπαμπά μαέστρο και μαμά τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μη διαλέξει το δρόμο της μουσικής. Το ντεμπούτο της το έκανε σε ηλικία μόλις 10 ετών, όταν για πρώτη φορά τραγούδησε στη Θεσσαλονίκη το «Με λένε Πόπη» μαζί με την Ελίνα Κωνσταντοπούλου. Ακολούθησε μουσικές σπουδές κάνοντας επτά χρόνια πιάνο, ενώ παράλληλα δούλευε ως σερβιτόρα μέχρι να πιάσει για πρώτη φορά μικρόφωνο επαγγελματικά το 2007. Παρότι όπως έχει παραδεχτεί σε αυτόν το χώρο μετράνε πολύ οι γνωριμίες, η μοναδική φορά που χρησιμοποίησε το όνομα του πατέρα της ήταν για να δουλέψει με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Αν και μόλις 25 ετών έχει σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της, με σημαντικότερες αυτές με την Έλλη Κοκκίνου, τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο. Φέτος εμφανίζεται στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη, αποσπώντας θετικές κριτικές.

Πλέον το κορίτσι που ανέβηκε στη σκηνή του «The Voice», τραγουδώντας «Τα λέμε», δεν θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα με την εκρηκτική παρουσία και τις προκλητικές δηλώσεις. Για εκείνη το κομμάτι αυτό ανήκει στο παρελθόν, αφού πια θέλει να απασχολεί μόνο με τη φωνή της. Έχοντας ως coach τον Μιχάλη Κουινέλη, ονειρεύεται να κάνει καριέρα αντίστοιχη της Άννας Βίσση, με επόμενο στόχο τη δισκογραφία.

Πηγή: Περιοδικό YES!

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa