Έσπασε το πέoς του κάνοντας seχ (video)

Ελάχιστοι τον πρόσεξαν στα προκριματικά του TUF 9, αλλά η δημοτικότητα του Ray Elbe μεγάλωσε, όταν τραυματίστηκε κάνοντας σεξ στη Μαλαισία.


Ο Elbe (23-11) διατηρούσε καλό «όνομα» στις μικτές πολεμικές τέχνες, έστω εκτός UFC. Στο κορυφαίο promotion MMA του πλανήτη δεν αγωνίστηκε, αν και αποκλείστηκε στα προκριματικά του ριάλιτι «The Ultimate Fighter 9», στο οποίο κοντραρίστηκαν εθνικές ομάδες των Η.Π.Α. και της Βρετανίας.

Από τον Οκτώβριο του 2010 έχει αποχωρήσει από τις μικτές πολεμικές τέχνες, αλλά η σεξουαλική καριέρα του συνεχίζεται. Όντας σε ξενοδοχείο της Μαλαισίας έκανε έρωτα με τη σύντροφό του, αλλά εκείνη έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο, την ώρα που βρισκόταν σε κυρίαρχη θέση. Το κρεβάτι γέμισε αίματα και ο Elbe διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου τοποθετήθηκαν δέκα ράμματα στο πέoς του.

Αναφέρεται, πάντως, πως θα υπάρξει πλήρης ανάρρωση μέσα σε δύο εβδομάδες, αρκεί ο πρώην μαχητής να παίρνει χάπια στυτικής δυσλειτουργίας, τα οποία χορηγήθηκαν, ώστε να μην σπάσουν τα ράμματα. Μάλιστα ο Elbe περιγράφει την εμπειρία του μέσω του βίντεο, που ακολουθεί…
onsports.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa