Catastrofa!!!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο +5 στο 39', αλλά αποδείχτηκε ιδανικός αυτόχειρας και ηττήθηκε από τη Σιένα με 74-72. Πλέον είναι με την πλάτη στον τοίχο.



Ο Ολυμπιακός… πνίγηκε από το άγχος και την πίεση και γνώρισε την ήττα από τη Σιένα με 74-72 και πλέον βρίσκεται στο 1-3 στο TOP-16 της Ευρωλίγκας. Οι Ιταλοί είναι στο 4-0 και οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος με την πλάτη στον τοίχο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τρομερά παράπονα από τους διαιτητές καθώς το χρονόμετρο κόλλησε στα 39:50'’ για περίπου 3’’ και έτσι ο Μπόμπι Μπράουν πρόλαβε να σκοράρει και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Κατάφερε να… υπνωτίσει τον Ολυμπιακό και να τον γεμίσει με άγχος και πίεση. Οι μόνιμοι Πρωταθλητές Ιταλίας τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκαν χωρίς άγχος και την πίεση του αποτελέσματος, πήγαν το ματς εκεί ακριβώς που ήθελαν και το «έκλεψαν» στο τέλος με απίστευτη ανατροπή.

ΜVP: Ο Μπόμπι Μπράουν. Ο Αμερικανός γκαρντ της ιταλικής ομάδας μπορεί να μην ήταν… διαστημικός όπως τα προηγούμενα ματς, αλλά έκανε τη δουλειά του και με το παραπάνω. Μάλιστα ήταν αυτός που με λέι απ λίγο πριν το τέλος έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο μοιραίος για την παρέα του καθώς στο πιο κρίσιμο σημείο αστόχησε σε λέι απ μόνος του (!!!) την ώρα που ο Ολυμπιακός ήταν στο +3 και θα καθάριζε το ματς.

ΚΕΥ POINT: Το γεγονός πως παρά το ότι η καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας αυτή τη στιγμή έμεινε στους 74 και κατάφερε να πάρει τη νίκη, πιστώνεται στον Μπάνκι και τους παίκτες του. Οι Ιταλοί δεν πήγαν το παιχνίδι στον τρελό ρυθμό που συνηθίζουν, παρόλα αυτά έδειξαν χαρακτήρα και έφτασαν στο πολυπόθητο «διπλό»

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Περίπου οκτώ με εννιά χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στις εξέδρες του ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής. Στο τέλος, όμως, έφυγαν απογοητευμένοι από το φαληρικό στάδιο.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa