Θέλουν Σισέ...

Πρόκειται για μια ομάδα από το Κατάρ που έχει έρθει σε επικοινωνία με τους Άγγλους και τους έχει εκφράσει την πρόθεσή της να αποκτήσει τον Σισέ με κανονική μεταγραφή, καλύπτοντας τις οικονομικές απαιτήσεις.

Οι Αγγλοι ενημέρωσαν τον Γάλλο για την πρόταση, με τον ίδιο να απαντάει πως η προτίμησή του είναι να μετακομίσει στην Ελλάδα...

Ωστόσο, καταλαβαίνει κανείς ότι η υπόθεση μπορεί να καθυστερήσει κάπως, μια και μετά την πρόταση η ΚΠΡ θα θέλει να λάβει κάποια χρήματα από την παραχώρηση του Σισέ κάτι που δεν θα γίνει σε περίπτωση που εκείνος επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Από την άλλη πλευρά βέβαια, στην πραγματοποίηση της μεταγραφής αυτής πρέπει να συναινέσει και ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει καθώς ο Γάλλος επιθετικός δεν θεωρεί ότι έχει έρθει η ώρα να αναζητήσει μια τέτοια… λύση για τη συνέχεια της καριέρας του. Είναι ξεκάθαρη η πρόθεσή του επιλέξει μια ομάδα στο στιλ του Παναθηναϊκού με την οποία να αγωνιστεί σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όπως και να έχει πάντως οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα, και όλοι ευελπιστούν στον Παναθηναϊκό πως, εφόσον η ομάδα από το Κατάρ καταθέσει επίσημη πρόταση, τότε ο Σισέ θα μπορέσει και πάλι να αντισταθεί σε μια ενδεχόμενη πρόθεση της ΚΠΡ να τον πουλήσει.

Πηγή: sport-fm.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa