Φωτό: Ποιον τραγουδιστή «απείλησαν» την Πρωτοχρονιά στην Κρήτη και πώς αντέδρασε!!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πολλοί τραγουδιστές προτιμούν να τραγουδήσουν τις ημέρες των εορτών στην Περιφέρεια παρά στην Αθήνα. Και το κάνουν για δυο λόγους. Ο βασικότερος είναι τα χρήματα. Ο δεύτερος για να ξεσκάσουν ενώ παράλληλα να έρθουν πολύ κοντά με το κοινό που τους ακολουθεί. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής Δημήτρης Γιώτης ταξίδεψε στο Ρέθυμνο.

 Εκεί λοιπόν στο Γεράνι Παλλάς ο τραγουδιστής κατάφερε να μαζέψει 1300 άτομα και να τινάξει τις μπάνκες στον αέρα. Για την ιστορία να σας πω ότι από το στέκι αυτό έχουν περάσει στο πρόσφατο παρελθόν ο Οικονομόπουλος, ο Καρράς η Ζήνα και άλλοι. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι τη στιγμή που οι Κρητικοί ξεκίνησαν τις κούπες. Και είναι έθιμο να πιεις όταν πίνουν. Αλλιώς το θεωρούν προσβολή. Τι να κάνει και ο Γιώτης ξεκίνησε τις…κούπες. Αποτέλεσμα; 


Να έχουν σχεδόν όλοι οι πελάτες κεράσει από μια κούπα και στο τέλος ο Δημήτρης να κάνει κεφάλι. Παρ” όλα αυτά συνέχισε να τραγουδάει.

Όταν δε προσπάθησε να αποφύγει κάποια κεράσματα «απειλήθηκε» ευγενικά. Αφήστε που ξημέρωσε και δεν τον άφηναν να κατέβει από την Πίστα. 

Έτσι να τα λέμε αυτά και να τα γράφουμε…καθώς έρχονται πλέον νέοι άνθρωποι και νέες φωνές στη δισκογραφία που αξίζει να τους προσέξουμε!!!

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa