Τα Ζώδια της Τρίτης...

Κριός

Αποφύγετε αυτό το διάστημα να προβείτε σε σημαντικές κινήσεις σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα. Είναι αλήθεια ότι για πολλούς μήνες έχετε ταλαιπωρηθεί τόσο στον τομέα των σχέσεων, όσο και στον τομέα των συνεργασιών. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Οπλιστείτε με υπομονή και στο τέλος θα κερδίσετε τους περισσότερους από τους στόχους σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας.

Ταύρος

Εξετάστε εξονυχιστικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό σας τομέα, επεξεργαστείτε τους στόχους σας και προγραμματίστε τις κινήσεις σας για αργότερα. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς. Στον ερωτικό τομέα οι συνθήκες που διαμορφώνονται για τους περισσότερους από εσάς θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες με τα πάθη να ξυπνούν και τη λίμπιντο σας ανεβασμένη στα ύψη.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κυνηγήσετε τους στόχους σας και θα διαπιστώσετε ότι οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς λίαν συντόμως. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Ίσως νιώσετε ότι βρίσκετε σε αδιέξοδο καθώς κάποιες αλλαγές δείχνουν αναπόφευκτες και θα αναζητήσετε μια μεγαλύτερη εξασφάλιση, και σταθερότητα, όπου εσείς θα θέτετε τους όρους σας. Μια τάση απομόνωσης και εσωστρέφειας που ενδεχόμενος να υπάρξει σε κάποιους από εσάς καλό θα ήταν να την μετουσιώσετε σε εποικοδομητική αυτοκριτική.

Καρκίνος

Ακόμα να απομακρύνετε από το δρόμο σας εμπόδια, ώστε να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας. Θέματα που σας απασχολούσαν και είχαν να κάνουν με τα παιδιά ή με οικονομικά ζητήματα τώρα μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση. Προετοιμάστε κατάλληλα και οργανωθείτε προκειμένου να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα.

Λέων

Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα. Θα πρέπει να προχωρήσετε με κάποια σύνεση στην οικονομική σας διαχείριση, καθώς αναμένονται απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Όσοι από εσάς έχετε σκοπό να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ραντεβού καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Παράλληλα θα ξοδέψετε χρήματα για τη διακόσμηση είτε του σπιτιού σας είτε του γραφείου σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε παρορμητικές ή λάθος αποφάσεις.

Παρθένος

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Δημιουργικά σχέδια, επιχειρηματικά σχέδια, μακρινά ταξίδια, νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις μπορούν πλέον να προγραμματιστούν. Ευνοήστε για να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση τις διατροφικές σας συνήθειες και γενικώς με τον τρόπο ζωής σας. Καλό θα ήταν βέβαια να μην προβείτε σε κινήσεις για λίγες ημέρες. Να βρίσκεστε σε εγρήγορση και καλό θα ήταν αυτήν την περίοδο να κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Αξιόλογες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν για εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές. Εκμεταλλευτείτε το! Διατηρήστε την αισιοδοξία σας αλλά συγκρατείστε για λίγο ακόμη τους όποιους υψηλούς στόχους έχετε στο σχεδιασμό σας. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις. Θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, αφού ήρθε η ώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και να διώξετε ότι σας καταπιέζει για να κινηθείτε πιο ελεύθερα.

Σκορπιός

Είναι η στιγμή όπου θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά και να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας αλλά και τις συνεργασίες σας. Μην ρισκάρετε τα χρήματα σας σε επενδύσεις, γιατί δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για σας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα είστε νευρικοί όλες αυτές τις μέρες και η συμπεριφορά σας θα προβληματίσει τους ανθρώπους γύρω σας. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα αρχίσετε να ψάχνετε τι φταίει μέσα στη σχέση σας, δίνοντας περισσότερη βάση στην συμπεριφορά σας.

Τοξότης

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και ψυχαγωγία. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Όσοι από εσάς έχετε κάποια θέματα που απασχολούν την σχέση σας θα μπορούσατε τώρα να τα επιλύσετε με θετικό αποτέλεσμα. Στον ερωτικό τομέα αποφύγετε ανταγωνισμούς με το σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Πολλά θέματα που καθυστερούσαν τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Ρυθμίστε προσωπικές σας υποθέσεις ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλα όσα επιθυμείτε. Στα οικονομικά σας, αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν.

Υδροχόος

Διανύετε ίσως την καλύτερη περίοδο της φετινής χρονιάς σε ότι αφορά τον συναισθηματικό και ερωτικό σας τομέα. Θα αξιολογήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα κρατήσετε δίπλα σας αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσοχή μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Προσέξτε να μην βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που έχουν να κάνουν με ζήλιες και ανασφάλειες.

Ιχθείς

Αποβάλετε ανασφάλειες και φοβίες και γίνετε πιο δυναμικοί, διεκδικώντας τις απαιτήσεις σας με διπλωματικό τρόπο. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να προβείτε σε συνεργασίες ή να υπογράψετε συμφωνίες. Οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές. Οι προοπτικές είναι θετικές και όσοι από εσάς έχετε κάνει τις κατάλληλες προεργασίες θα διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν καρπούς. Περιορίστε στο ελάχιστο τα έξοδά σας.

Πηγή: zodia123.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa