Παναθηναικός:Απο το κακό στο...χειρότερο!!!

Υπό άλλες συνθήκες το 0-0 στο βούρκο των Ζωσιμάδων θα ήταν απώλεια, για τον εφετινό Παναθηναϊκό, όμως, είναι επιτυχία. Οι "πράσινοι" του Φάμπρι ήταν -ως είθισται- κακοί, δεν απείλησαν τον ΠΑΣ και παραμένουν στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Εικόνα αγώνα:

Ο Παναθηναϊκός του Φάμπρι δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τον επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και τον τραγικό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος φαίνεται πως δεν προβληματίζει τους υπεύθυνους γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που 22 ποδοσφαιριστές καλούνται να αγωνιστούν σε ένα βοσκοτόπι.

Πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών, ο Παναθηναϊκός έκανε πιο δύσκολα τα πράγματα βάσει του τρόπου που έπαιζε. Εδινε χώρο στον ΠΑΣ και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις κάτι που έκανε μόνο στην αρχή με το σουτ του Κουίνσι.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και έφερε προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού, όντας κυρίαρχος της αναμέτρησης. Αυτό βέβαια οφειλόταν στο γεγονός ότι οι "πράσινοι" του Φάμπρι έχασαν κάθε έλεγχο στο κέντρο και δεν κέρδιζαν μονομαχίες.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε. Στο βούρκο που κάποιοι θέλουν να λένε αγωνιστικό χώρο και που ακόμα και οι αγελάδες θα αντιδρούσαν, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να φτάνουν πιο κοντά σε αυτό. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός έπαιζε κατά κύριο λόγο άμυνα και αναζητούσε στημένη φάση για να απειλήσει.

Οσο περνούσε ο χρόνος και ο αγωνιστικό χώρος έχανε και το... τελευταίο στίγμα του, τα πράγματα ήταν δύσκολα για ΠΑΣ και Παναθηναϊκό. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρασαν περίπου 30 λεπτά για να δούμε φάση -αυτή του Ντε Βινσέντι- ενώ η επόμενη ήταν στις καθυστερήσεις στην εξ επαφής κεφαλιά του Τσουκαλά που πέρασε λίγο άουτ.

Στο ενδιάμεσο, οι "πράσινοι" είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια. Ποια τελική, δηλαδή, που όταν κατάφερναν να αλλάξουν δεύτερη πάσα χειροκροτούσε όλος ο πάγκος...

Το 0-0 είναι καλό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό βάσει των εφετινών στόχων και της εικόνας που παρουσιάζει. Ο πήχης έχει πέσει τόσο που έχουμε ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που το τριφύλλι έκανε δύο σερί νίκες...

Κλειδί αγώνα:

Και που τελείωσε το ματς σε αυτό το γήπεδο, επιτυχία είναι! Ποιο κλειδί και ποιο αντικλείδι;

MVP:

Ο Τόμας Ντε Βινσέντι ήταν όαση στο βούρκο και ο μοναδικός που έβγαζε ποιότητα.

Αδύναμος κρίκος:

Πολλές προσπάθειες του Παναθηναϊκού βγήκαν από την πλευρά του Σεϊταρίδη. Εξ ου το γεγονός ότι οι "πράσινοι" δεν απείλησαν...

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0 (HL) από greeksuperleague

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa