Ο Νικοπολίδης στον πάγκο του Ολυμπιακού

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ αποχαιρετά τον Ολυμπιακό από ώρα σε ώρα και ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι έτοιμος να κάτσει στον πάγκο της ομάδας, στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Κυριακή 20/1, 17:30).

Έτοιμοι για αλλαγή σελίδας είναι στον Ολυμπιακό, αφού όλα συνηγορούν στο γεγονός πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετράει ώρες στο Λιμάνι.

Μετά από περίπου 7 μήνες παραμονής στους Νταμπλούχους Ελλάδας, ο Πορτογάλος έχει χάσει κάθε σύμμαχο μέσα στην ομάδα και μοιάζει ειλημμένη η απομάκρυνσή του.

Αιτία είναι οι πολύ κακές εμφανίσεις και το αποκρουστικό θέαμα που παρουσίασε η ομάδα τον τελευταίο καιρό, κάτι που χρεώνεται στον 38αχρονο προπονητή, αφού η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έπαιζε ποδόσφαιρο αλάνας, δίχως σχέδιο, με γιόμες και με σέντρες.

Προφανώς και οι ευθύνες δεν βαραίνουν μονάχα τον προπονητή, αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά που έμοιαζαν χυδαία αδιάφοροι σε αρκετά ματς, όμως απόφαση της διοίκησης και του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν να φύγει ο Ζαρντίμ για να αλλάξει το κλίμα.

Η απομάκρυνση του Πορτογάλου δεν πρόκειται να καθυστερήσει, αφού όπως όλα δείχνουν αυτό θα συμβεί τις επόμενες ώρες και έτσι στο στο ματς της Κυριακής (20/1, 17:30) στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον ΠΑΣ, στον "ερυθρόλευκο" πάγκο θα κάθεται ο Αντώνης Νικοπολίδης.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa