«Καλημέρα σας, σας έφερα μια βόμβα»!!!

Συναγερμός στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και νυν μάνατζερ Πέτρος Κονναφής, εμφανίστηκε κρατώντας...

στα χέρια του εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι κάτω στο αυτοκίνητό του. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. Τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν από λίγη ώρα θα μπορούσαν να είναι βγαλμένα από σενάριο αστυνομικής ταινίας. Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Λευκωσίας όταν έκανε την εμφάνιση του ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας και νυν μάνατζερ Πέτρος Κονναφής, κρατώντας στα χέρια του μια βόμβα! 

Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός υψηλής ισχύος που περιείχε μια πλάκα ισχυρής εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, ήταν συνδεδεμένος με πυροκροτητή και βραδύκαυστο φυτίλι και παραδόθηκε από τον Πέτρο Κονναφή στον Υπεύθυνο του ΤΑΕ. Στα γραφεία του τμήματος εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν αρκετοί αστυνομικοί οι οποίοι εκπλήρωναν τα καθήκοντα τους και αποτελεί θαύμα το γεγονός ότι η βόμβα δεν εξερράγη και αποτράπηκαν τα χειρότερα. 

Η βόμβα ήταν τοποθετημένη στο αυτοκίνητο του κυρίου Κονναφή, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στο Στρόβολο. Πληροφορίες του Newsit αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Πέτρου Κονναφή στα γραφεία του ΤΑΕ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται να έδωσε συγκεκριμένες κατευθυντήριες γραμμές σε σχέση με τους πιθανούς δράστες και οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται στο επαγγελματικό του περιβάλλον.

 Όπως δήλωσε στο Newsit αστυνομική πηγή, οι δράστες επιχείρησαν να πυροδοτήσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό, ωστόσο απέτειχαν, πιθανόν λόγω απειρίας. Αναστάτωση επικρατεί ανάμεσα στους παράγοντες του ποδοσφαίρου μετά τη γνωστοποίηση της είδησης.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa