Πέντε νοματαίοι απο το Σύριζα και δέκα Πακιστανοί ...Στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο !

Συνέντευξη τύπου, παραχώρησε σήμερα, ο πολιτευτής Τρικάλων της «Χρυσής Αυγής» για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και για τα τοπικά δρώμενα.

Ο κ. Μισιάκας, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τους διοργανωτές του πρόσφατου αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου στα Τρίκαλα, κάνοντας λόγοι για «ιδεολογικά καθυστερημένους και πνευματικά δυστυχείς που χρησιμοποιούν επιθέσεις κατά της ΄΄Χρυσής Αυγής΄΄ για να βγουν στην επικαιρότητα» και πρόσθεσε «αυτοί οι γελοίοι με τους Πακιστανούς συνεργάτες τους, πραγματοποίησαν συλλαλητήριο στα Τρίκαλα που γέλασε και το παρδαλό κατσίκι, αλλά εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις τοπικές ΄΄αρκούδες΄΄ και όχι τα τοπικά ΄΄γατάκια΄΄», τονίζοντας πως «η ΄΄Χρυσή Αυγή΄΄ , θα είναι παρούσα και καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων και πρωταγωνιστής και όχι κομπάρσος».

Αναφερόμενος στην βομβιστική επίθεση στο «The Mall», ο κ. Μισιάκας, ανέφερε πως «αυτοί οι ψυχοπαθείς, έχουν κόκκινο χρώμα, τους καλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ και τους χάιδευε επί χρόνια το ΠαΣοΚ και η Ν.Δ.».

Για το αντιρατσιστικό συλλαλητήριο της Αθήνας, ανέφερε πως «κάποιοι καλλιτέχνες που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, διοργάνωσαν και εκδήλωση αλλά είναι δικαίωμα καθενός αποτυχημένου να βγει από την μιζέρια του, αλλά δεν νοείται δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης ο Κώστας Αρβανίτης που πληρώνεται από τον Ελληνικό λαό , μέρος του οποίου είναι και η ΄΄ Χρυσή Αυγή΄΄ , να χαιρετά την εκδήλωση και να χύνει χολή και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Αν θέλει να το κάνει, να παραιτηθεί από την κρατική τηλεόραση και να λέει από αλλού τις απόψεις του.

Αναφερόμενος ο κ. Μισιάκας στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ανέφερε πως «ακολούθησε την φυσική εξέλιξη ενός Κνίτη που γίνεται Καπιταλιστής», χαρακτήρισε την ΔΗΜ.ΑΡ. «Αριστερή τσόντα της κυβέρνησης» και τον Αλέξη Τσίπρα «το παιδί με τον ζελέ στα μαλλιά»…

Για τις Δημοτικές εκλογές, δεν άνοιξε τα «χαρτιά» του ο κ. Μισιάκας, λέγοντας πως «είναι νωρίς» και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει για πρώτη φορά στα χρονικά, στήσιμο …τριπλής κάλπης, για Εθνικές εκλογές, Ευρωεκλογές και εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

veteranos
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa