ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ....ΠΙΝΟ!!


Με δύο ασίστ Πίνο (στο ντεμπούτο του) και γκολ Μήτρογλου, Τζιμπούρ (πέν.), Πάντελιτς, ο Ολυμπιακός 3-0 τη Βέροια στο "Καραϊσκάκη". Πάντως, τα άκουσε από τους οπαδούς του. Γκρίνια στο ημίχρονο, γιούχα στην αλλαγή του Μασάντο στο τέλος!

Με το... δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο 2013 ο Ολυμπιακός, καθώς νίκησε 3-0 την Βέροια παρά το «βαρετό» πρώτο ημίχρονο που προκάλεσε και την γιούχα του κόσμου στην ανάπαυλα. Στο δεύτερο μέρος όμως, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε... κίνηση ματς, πέρασε στο ματς τον Πίνο και «καθάρισε». 

Ο Κολομβιανός έβγαλε την σέντρα για το 1-0 από κεφαλιά του Μήτρογλου στο 54', ενώ από δική του υπέροχη μπαλιά έγινε και το 3-0 από κεφαλιά του Πάντελιτς στο 90'. Νωρίτερα, στο 86' ο Τζιμπούρ με πέναλτι που κέρδισε ο Τοροσίδης, είχε κάνει το 2-0.

Με τη νίκη αυτή οι Πειραιώτες παρέμειναν αήττητοι και έφτασαν τους 42 βαθμούς, τη στιγμή που ο δεύτερος ΠΑΟΚ έχει 34.
Ξεκίνησε καλά, αλλά... έπεσε

Παρά την αγωνιστική διακοπή λόγω των εορτών, οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν... φορτσάτοι στον αγωνιστικό χώρο και από τα πρώτα λεπτά έκλεισαν στα καρέ της την Βέροια. Με εξαίρεση όμως κάποιες σέντρες και δύο κεφαλιές από Μήτρογλου και Τζιμπούρ, οι Πειραιώτες δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον Λόπεζ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε ήταν σωστός στις αντιδράσεις του. Μετά το πέρας όμως του πρώτο τετάρτου, οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν τον ρυθμό και έδωσαν στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Γιούχα στο ημίχρονο!

Όσο περνούσε ο χρόνος τόσο έπεφτε η απόδοση του Ολυμπιακού. Οι παίκτες χωρίς να βγάζουν πάθος και ένταση στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση και τελικά το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του 45λεπτου. Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στους λίγους φιλάθλους που ήταν στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να ακουστεί έντονη γιούχα από την εξέδρα με το σφύριγμα της λήξης για την ανάπαυλα.

Μπήκε ο Πίνο και... μέθυσαν!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ζαρντίμ αποφάσισε να περάσει στο γήπεδο τον Πίνο και να βγάλει τον Γκρέκο. Ο Κολομβιανός μπήκε φορτσάτος και μόλις στην πρώτη του επαφή με την μπάλα δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη του ματς, σούταρε ελάχιστα άουτ. Ο Ολυμπιακός όμως συνέχισε στα επόμενα λεπτά να πιέζει και στο 51' ο Καφές έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Μλήτρογλου, ενώ στο 53' το απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή του Μασάντο, έφυγε ελάχιστα άουτ. Τελικά, στο επόμενο λεπτό ήρθε και το γκολ.

Ο Πίνο έβγαλε πολύ ωραία την σέντρα από αριστερά και ο Μήτρογλου αμαρκάριστος με κεφαλιά από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Το γκολ αυτό ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των Πειραιωτών, οι οποίοι απείλησαν ξανά στο 59' και στο 65' με ωραία σουτ των Μανιάτη και Τζιμπούρ, στα οποία όμως αντέδρασε εξαιρετικά ο Λόπεζ.

Τα κράταγε για το τέλος...

Από το 70' και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η Βέροια κατάφερε να ισορροπήσει κιόλας το ματς. Μάλιστα, προσπάθησε να απειλήσει με τις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και τελικά πέτυχε άλλα δύο γκολ! Στο 86' ο Τζιμπούρ ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Τοροσίδης, ενώ στις καθυστερήσεις μετά από νέα υπέροχη σέντρα του Πίνο, ο Πάντελιτς με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-0.

Στα... αρνητικά του δευτέρου ημιχρόνου,η γιούχα από την εξέδρα τη στιγμή της αλλαγής του Μασάντο.

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδη, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέβας, Μοδέστο, Μανιάτη, Τζεμπούρ, Μασάντο (88’ Πάντελιτς), Γκρέκο (46’ Πίνο), Μήτρογλου (78’ Φετφατζίδης).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Παπάζογλου, Φέισα, Ντιακιτέ.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεζ, Μορένο, Μπάρμπας, Παυλίδης, Σνάουτσνερ, Ορέστες, Καφές (68’ Σκαθαρούδης), Κόστλι, Αμαραντίδης, Γεωργέας (49’ Καλογέρης), Ιωάννου (81’ Μάνος).

Στον πάγκο: Κοτταρίδης, Τζημογιάννης, Καλτσάς, Μενέντεζ.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος
Βοηθοί: Αλεξέας, Τουμπακάρης
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa