Ο Σισέ τον χρησιμοποίησε ως "λαγό"!

Την ώρα που ο Σισέ έδινε ελπίδες στον Παναθηναϊκό για την επιστροφή του στην ομάδα, ο μάνατζερ του Γάλλου ετοίμαζε τη μεταγραφή στο Κατάρ. Ο σκύλος αποκαλύπτει! 


Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στον Παναθηναϊκό. Όλοι φαίνεται ότι παίζουν με τη μοίρα των "πράσινων", που αυτή την εποχή είναι πιο μαύρη από ποτέ! Ακόμα και ο Σισέ, που αγαπήθηκε όσοι λίγοι σε αυτή την ομάδα, φαίνεται ότι "ξεγέλασε" τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου "Sportdog Penalty" στοTwitter. Χρησιμοποίησε την ομάδα...

Τι ακριβώς έκανε ο Τζιμπρίλ; Ο Γάλλος ήταν αυτός που προσέγγισε την ομάδα από το Κατάρ και όχι η ομάδα του, η ΚΠΡ. Αυτός ψάχτηκε, δηλαδή, για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, όπως λένε στη λονδρέζικη πιάτσα των μάνατζερ, βγάζοντας παράλληλα στη φόρα τις "επαφές" του με τον Παναθηναϊκό.

Με λίγα λόγια: Την ίδια ώρα που ο Σισέ έδινε τηλεφωνικά ελπίδες σε Πατέρα και Αλαφούζο ότι μπορεί να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ο ατζέντης του δούλευε τη μεταγραφή του στο Κατάρ, χρησιμοποιώντας αυτές τις επαφές!

Γι΄ αυτό ενδεχομένως ο Γάλλος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο Κατάρ, ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για την προσπάθεια που έκανε να τον πείσει να επιστρέψει, ενώ έδωσε υπόσχεση ότι κάποια στιγμή θα γυρίσει. Είχε τύψεις φαίνεται ο Τζιμπρίλ για το παιχνίδι που έπαιξε σε βάρος των "πράσινων"!

Ακόμα να θυμίσουμε ότι μετά το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Σισέ, από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού έλεγαν ότι ήταν σοκαρισμένοι, αφού είχαν πιστέψει ότι ο Γάλλος θα επέστρεφε στην ομάδα. Τους ...την έκανε, όμως, ο Σισέ και τους άφησε στα κρύα του λουτρού για να απολαύσει ζεστό χρήμα των Αράβων.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο παρασκήνιο της μεταγραφής του στο Κατάρ, όπως αναφέρει η στήλη "Sportdog Penalty" στο Twitter, ο μάνατζερ Φιλίπ Πιολά χρησιμοποίησε τον φίλο και συνεργάτη του σε άλλες υποθέσεις, Κριστόφ Μονγκάι, ατζέντη του Νενέ, που είχε ήδη κλείσει το deal στο Κατάρ. Το συνολικό ποσό που θα εισπράξουν απο την μπίζνα στο Κατάρ ο Σισέ με τους Πιολά και Μονγκάι, ξεπερνάει τα 1,8 εκ. ευρώ. Μαζί με τις προμήθειες! Πολύ χρήμα για έξι μήνες. Και, δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό, η ομάδα έπαιξε το ρόλο του "λαγού" σε αυτή τη μεταγραφή. Χρησιμοποιήθηκε...

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa