"Αν με θέλει ο ΠΑΟ, τον θέλω κι εγώ"!

Ο Φάνης Γκέκας μίλησε στον sportdog και άνοιξε την πόρτα στον Παναθηναϊκό! "Αν υπάρξει επίσημη πρόταση και καταλάβω πως με θέλουν αληθινά, είμαι καλυμμένος".


Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό χωρίς ομάδα και ψάχνει σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του. Το όνομά του βρέθηκε σήμερα ξανά στο προσκήνιο για λογαριασμό τουΠαναθηναϊκού και ο σκύλος επικοινώνησε μαζί του για να μάθει τις προθέσεις του.

Διαβάστε τι μας είπε και τι περιμένει μέσα στο επόμενο διάστημα...

"Αυτό το διάστημα συζητάω με πολλές ομάδες στο εξωτερικό. Περιμένω και τις επίσημες προτάσεις τώρα, περιμένω πολλά. Συζητάω με πολλές ομάδες και περιμένω", είπε αρχικά στον σκύλο και συμπλήρωσε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού:

"Τόσα χρόνια οι εφημερίδες με έχουν στείλει σε όλες τις ομάδες. Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα, από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά θα με ενδιέφερε να επιστρέψω στην Ελλάδα.

Αν υπάρξει επίσημη πρόταση και μου δείξουν πως με θέλουν από οποιαδήποτε ομάδα, είτε αυτή είναι ο Παναθηναϊκός είτε κάποια άλλη, θα με καλύψει. Θα καλυφθώ αν δω πως με θέλουν αληθινά".

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa