Και ξαφνικά όλοι θυμήθηκαν... την Κατερίνα Στανίση


Ένα τηλεοπτικό μπαμ ήταν και πέρασε.Η πρόσφατη εμφάνιση της λαϊκής τραγουδίστριας Κατερίνας Στανίση στο χορευτικό show Dancing With The Stars ανέδειξε για ακόμη μια φορά το θλιβερό πρόβλημα της ύπαρξης και συντήρησης celebrities στην μικρή και ταλαιπωρημένη χώρα μας.

Τι ήταν να προαναγγείλει η παραγωγή του σταθμού ότι στο επόμενο live θα χόρευε η Στανίση; Αμέσως ήρθαν οι συνεντεύξεις, οι τηλεοπτικές εμφανίσεις, οι εξομολογήσεις για την παιδική ηλικία και την δύσκολη προσωπική της ζωή, οι φωτογραφήσεις. Μόνο χθες, Δευτέρα, η λαϊκή τραγουδίστρια εμφανίστηκε τόσο στην Τατιάνα Στεφανίδου όσο και στο ΟΛΑ.

Το καμάρι της και η προθυμία με την οποία η συμπαθής λαϊκή τραγουδίστρια απαντούσε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που αφορούσαν σε παμπάλαια περιστατικά παρέπεμπε σε μοναχικό παιδί που επιτέλους αποφάσισαν να το παίξουν οι συμμαθητές του. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί λίγο καιρό πριν με την Βάσια Τριφύλλη όταν είχε ανακοινωθεί ότι θα συμμετείχε στο ίδιο show. Κάτι ανάλογο έχει συμβεί δεκάδες φορές σε αστέρες που για κάποιο λόγο έρχονται μια δεδομένη στιγμή στην επικαιρότητα και μετά εξαφανίζονται μυστηριωδώς.

Την επόμενη εβδομάδα, όταν θα κάτσει ο κουρνιαχτός αυτής της placebo ολικής επαναφοράς στη δημοσιότητα, η Κατερίνα Στανίδη θα επιστρέψει στα λιγότερο εκθαμβωτικά φώτα της καθημερινότητάς της. Και θα ανακαλύψει ότι το χειρότερο που μπορεί να πάθει κανείς δεν είναι να έχεις «κάνει Θεό» κάποιον. Αλλά celebrity για μια εβδομάδα.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa