Ηλίας Κασιδιάρης: Υπουργός το «βούλωσε» μπροστά σε στέλεχος της αντιπολίτευσης

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν σήμερα το απόγευμα οι δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη από το βήμα της Βουλής, ο οποίος χαρακτήρισε «αλαζόνες» τους βουλευτές, κατηγορώντας τους πως... δεν κάνουν περικοπές στις δικές του απολαβές αλλά προτιμούν να κόβουν μισθούς και συντάξεις.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως δεν είναι δυνατόν ο κάθε βουλευτής να αμοίβεται με 7.000 ευρώ το μήνα την ώρα που ο νεοεισερχόμενος στις Ένοπλες Δυνάμεις παίρνει μόλις 850 ευρώ.

Η τοποθέτησή του αυτή προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χαρακτήρισε ψέμα τη δήλωση του κ. Κασιδιάρη αλλά και της Αντιπροέδρου της Βουλής, η οποία έσπευσε να διευκρινίσει πως το ποσό αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο κ. Κασιδιάρης, αφού φάνηκε να αγνοεί την βουλευτική αποζημίωση, ανέφερε ένα περιστατικό, στο οποίο, υποστήριξε πως ήταν παρών.

«Υπουργός που έχει υπογράψει τα μέτρα το βούλωσε μόλις βρέθηκε απέναντι από στέλεχος της Αντιπολίτευσης και κάθισε κάτω, χωρίς να μιλήσει», ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, προκαλώντας τις ενστάσεις των βουλευτών για τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί. 


Πηγή: newpost.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa