ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ

Επίθεση από υποστηρικτές της κατάληψης στη Βίλα Αμαλία δέχθηκε χθες το απόγευμα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων ήταν μαζί με την οικογένεια του στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όταν άγνωστοι του... 
επιτέθηκαν φραστικά, κατηγορώντας τον ως υπαίτιο της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στη Βίλα, η οποία τελούσε υπό κατάληψη για τουλάχιστον 20 χρόνια.


 Ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για επίθεση από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις αυτού του τόπου να διαφυλάξουν τη συνταγματική νομιμότητα.

 Δήλωσε, ταυτόχρονα, ικανός να αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο ανάλογες επιθέσεις. Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ο κ. Καμίνης δέχτηκε φραστική επίθεση από ομάδα αγνώστων, ενώ έπινε καφέ στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο κέντρο της Αθήνας. Τον κ. Καμίνη είχαν πλησιάσει περίπου 20 άτομα με καλυμμένα πρόσωπα και τον αποδοκίμασαν, αναφέροντας του τη Βίλα Αμαλία και την αστυνομική επιχείρηση εκεί, ενώ του πέταξαν ένα γιαούρτι και άλλα αντικείμενα.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa