Η Αστυνομία σάρωσε τσιγγάνικους καταυλισμούς στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν συνολικά 8 άτομα, για κλοπές, ναρκωτικά και εκκρεμείς αποφάσεις...Εκτός από την επέμβαση της Αστυνομίας στη συνοικία των τσιγγάνων στη Χαλκίδα, για την οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει ( δείτε εδώ το θέμα) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου σε καταυλισμούς ROMA στις περιοχές Πυρίου Θηβών Βοιωτίας, Άμφισσας Φωκίδας, Ανθήλης Φθιώτιδας και στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας

Στην επιχείρηση συμμετείχαν συνολικά 116 αστυνομικοί και διατέθηκαν 30 οχήματα από διάφορες Υπηρεσίες των Αστυνομικών Διευθύνσεων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Συνολικά έγινε έλεγχος σε 507 άτομα, από τα οποία προσήχθησαν τα 174 στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις, εκ των οποίων 166 Ελληνικής καταγωγής και 8 αλλοδαποί.

Μετά τις προσαγωγές συνελήφθησαν 8 άτομα και συγκεκριμένα ένας διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για εμπορία ναρκωτικών, τρεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, δύο ( ένας άνδρας και μία γυναίκα) για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και δύο γυναίκες για κλοπή, που είχαν διαπράξει στο Σχηματάρι.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης. Επίσης μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας εργαλεία μηχανημάτων και ηλεκτρονικές συσκευές, προκειμένου να διαπιστωθεί η νομιμότητα της κατοχής τους.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa