Και «όπλα» στην υπόθεση Παπακωνσταντίνου


Στοιχεία που φτάνουν μέχρι τα εξοπλιστικά προγράμματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για την πολύκροτη υπόθεση Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, κεντρικό ρόλο στην υπόθεση διαδραματίζει ο κ. Ανδρέας Ρωσσώνης, το όνομα του οποίου σβήστηκε από την αρχική λίστα, αλλά και η σύζυγός του και εξαδέλφη του πρώην "τσάρου", Μαρίνα Παπακωνσταντίνου.


 Και οι δυο τους συμμετέχουν στο Δ.Σ. της Μοδιάνο-Ρωσσώνης Α.Ε. της εταιρείας που αντιπροσωπεύει ιταλικό γίγαντα εξοπλισμών, με δουλειές εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ τα τελευταία χρόνια, αλλά και με εμπλοκή σε σειρά άλλων αμφιλεγόμενων deals, όπως αναφέρει η εφημερίδα, με αναφορά στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.


 Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, με ό,τι έχει καταπιαστεί ο κ. Ρωσσώνης, το έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία, δημιουργώντας μια "αυτοκρατορία" μέσα στο ΓΕΝ.


Άλλωστε  οι ίδιοι που αποφάσιζαν για τα πυροβόλα αποφάσιζαν και για άλλες προμήθειες, οπότε η μία δουλειά έφερνε την άλλη. "Εχοντας νυμφευθεί και την κόρη ενός υπουργού Εξωτερικών επί κυβερνήσεων ΝΔ, του αείμνηστου Μιχάλη Παπακωνσταντίνου, η οποία είναι εξαδέλφη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, όλα ήταν σχετικά εύκολα" τονίζει στην εφημερίδα αξιωματούχος του ΓΕΝ, ο οποίος έχει διατελέσει επικεφαλής της διεύθυνσης εξοπλισμών του ΓΕΝ.

 enikos.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa