Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤ. ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ


Το ιντερνετικό πόκερ έχει γίνει δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, προσελκύοντας κυρίως άτομα νεαρής ηλικίας. Τώρα θα γίνει πολύ πιό γνωστό και θα προσελκύσει χιλιάδες νέους παίκτες,  καθώς το τεράστιο κέρδος που απεκόμισε ένας Ελληνας πάιχτης, θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση του παιχνιδιού.
Συμμετέχοντας σε τουρνουά πόκερ που ξεκίνησε από το Ιντερνετ, ο ερασιτέχνης παίκτης Σωτήρης Κουτούπας από τα Νέα Βρανά Θεσσαλονίκης κέρδισε πάνω  από μισό εκατομμύριο ευρώ.
Χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο γνωστό στους νέους ειδικά μάλιστα στο διαδίκτυο. Η μεγαλύτερη επιτυχία που έχει σημειώσει Ελληνας παίκτης πόκερ έλαβε χώρα πρόσφατα, σύμφωνα με το newsbomb.gr, όπου
Πληρώνοντας  82 ευρώ, ο Κουτούπας συμμετείχε σε δύο online προκριματικά τουρνουά πόκερ. Κατάφερε να προκριθεί και να κερδίσει το πακέτο συμμετοχής στην τελική φάση του τουρνουά, που διεξήχθη στην Πράγα. Εκεί τερμάτισε δεύτερος, αποκομίζοντας κέρδος  510.000 ευρώ.
Στο τουρνουά της Πράγας, κατάφερε να επιβιώσει στο σκληρό ανταγωνισμό 865 παιχτών, και να ξεπεράσει κορυφαίους επαγγελματίες.
Πρώτος κατετάγη ο Σουηδός Ραμσί Τζελασί, ο οποίος κέρδισε  835.000 ευρώ.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa