Κεφαλογιάννης: Καλύτερα να μην πάει στον Σόιμπλε ο Τσίπρας


Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημήτρη Βίτσα για μελλοντική επανάκτηση του λιμανιού του Πειραιά από την COSCO, καθως και του ΟΤΕ και της ΔΕΗ από το Δημόσιο, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, τόνισε πως θα ήταν καλύτερα να ακυρώσει ο κ. Τσίπρας τη συνάντησή του με τον Σόιμπλε.



“Είναι αυτό το οποίο θα πει ο κ. Τσίπρας στον κ. Σόιμπλε; Ότι, δηλαδή, η Αξιωματική Αντιπολίτευση σκοτώνει τις επενδύσεις, διώχνει τις επενδύσεις από την Ελλάδα;”, τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, Μανώλης Κεφαλογιάννης και συνέχισε:

“Η Ελλάδα για να βγει από την κρίση και να λύσει το πρόβλημα της ανεργίας, χρειάζεται γιγαντιαίες δημόσιες και ιδιωτικές επενδύσεις.Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν, σήμερα, ότι θα επανακρατικοποιήσουν επιχειρήσεις με πρώτα τα λιμάνια.

Είναι αυτό το οποίο θα πει ο κ. Τσίπρας στον κ. Σόιμπλε; Ότι, δηλαδή, η Αξιωματική Αντιπολίτευση σκοτώνει τις επενδύσεις, διώχνει τις επενδύσεις από την Ελλάδα;”

Καταλήγοντας, είπε πως θα ήταν καλύτερα για τον κ. Τσίπρα να ματαιώσει το ταξίδι του στη Γερμανία, από το να μεταφέρει αυτές τις απόψεις στον Σόιμπλε:

“Οι ξένες επενδύσεις δεν είναι επενδύσεις τις οποίες χρειάζεται η χώρα μας; Αν είναι αυτό το οποίο θα πει στον κ. Σόιμπλε, καλύτερα να ματαιώσει το ταξίδι του στη Γερμανία”, δήλωσε συγκεκριμένα.

Σχόλιο για θέμα έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος σημείωσε ότι «όσο κι αν προσπαθεί ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ να περιβληθεί ευρωπαϊκό μανδύα μιλώντας για σοβαρές ιδιωτικές επενδύσεις, τον απογυμνώνουν διαρκώς οι ενέργειες και δηλώσεις στελεχών και βουλευτών του. Ευτυχώς ο κόσμος τους έχει πια καταλάβει».

Απαντώντας, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ότι «όταν ο κ. Κεδίκογλου αναφέρεται σε επενδύσεις, προφανώς εννοεί το fast track ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τα deals και τις μίζες υπέρ των φίλων τους. Δεν είναι επενδύσεις ούτε οι Ε.Ο.Ζ της άγριας εκμετάλλευσης των εργαζομένων και της καταστροφής του περιβάλλοντος, ούτε η απώλεια από το Δημόσιο κάθε εργαλείου παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης».







Πηγή: ysterografa.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa