ΣΟΚ στην Ξάνθη: Νεαρός άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος!

Το ημιαπανθρακωμένο πτώμα ενός νεαρού άνδρα βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ξάνθη στις εγκαταλελειμμένες καπναποθήκες που βρίσκονται κοντά στο ΚΤΕΛ της πόλης, επί της οδού Αναξάρχου...


Η Πυροσβεστική κλήθηκε λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα να κατασβήσει μικρής έκτασης πυρκαγιά που ξέσπασε στο σημείο, αντικρίζοντας ωστόσο τη σωρό του άτυχου άνδρα. Δίπλα στο πτώμα του νεαρού βρέθηκαν αλκοολούχα ποτά, ενώ ο ίδιος έφερε στο ένα από τα δύο πάνω άκρα ένα τατουάζ.

Η σωρός του νεαρού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Ακολούθως η Αστυνομία έκλεισε την περιοχή διεξάγοντας έρευνες για τον εντοπισμό στοιχείων γύρω από την υπόθεση, ενώ από τις πρώτες εκτιμήσεις δεν αποκλείεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο ο χώρος στον οποίο βρέθηκε το πτώμα χρησιμοποιείται συνήθως για την ανάπτυξη παραβατικών δράσεων.

Τι αναφέρει η Αστυνομία:

Την 8-1-2013/02.10 στη Ξάνθη, ανευρέθη εντός κτηρίου εγκαταλειμμένης καπναπο-θήκης, απανθρακωμένο πτώμα ανδρός αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων. Πλησίον του πτώματος βρέθηκε φιάλη οινοπνευματώδους ποτού και αναπτήρες. Ενεργείται προανάκριση από Π.Υ. Ξάνθης.

Τι αναφέρει η Πυροσβεστική:

Στην Ξάνθη, την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 2.00 η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά σε δώμα που εφάπτεται εξωτερικά των εγκαταλειμμένων καπναποθηκών στην οδό Αναξάρχου. Κατά την άφιξη της Πυροσβεστική εξόδου διαπιστώθηκε ότι εντός του δώματος υπήρχε απανθρακωμένο πτώμα αγνώστου άνδρα.

Μετά την κατάσβεση της μικρής έκτασης πυρκαγιάς το πτώμα μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή. Προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης.

Δείτε το βίντεο απο το thrakitoday.com
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa