Στην Ρόμα ο Τοροσίδης...

Παρελθόν και τυπικά θα αποτελέσει πολύ σύντομα από τον Ολυμπιακό ο Βασίλης Τοροσίδης...

αφού εντός της ημέρας αναμένεται να μεταβεί στην Ιταλία για τις υπογραφές με τη Ρόμα.

Παίκτης των «τζιαλορόσι» θα γίνει ο διεθνής άσος, που το βράδυ της Κυριακής έδωσε ο ίδιος το οριστικό τέλος στο σίριαλ της παραμονής του στους πρωταθλητές. Ο «Τόρο» ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και ο επόμενος σταθμό του δεν θα είναι η Φούλαμ, που την Δευτέρα φερόταν να έχει κάνει γερό «μπάσιμο» για την απόκτησή του, αλλά η Ρόμα.

Η ομάδα της «αιώνιας πόλης» τα έχει βρει σε όλα με τον άσο των Πειραιωτών και καταβάλλοντας στους «ερυθρόλευκους» ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ, θα κάνει τον παίκτη δικό της. Αυτό μάλιστα είναι πολύ πιθανό να γίνει κι εντός της ημέρας, οπότε και θα ταξιδέψει όπως όλα δείχνουν ο Τοροσίδης στην Ιταλία.

Από εκεί και πέρα υπάρχει κι ένα σενάριο που θέλει τον άσο του Ολυμπιακού να αγωνίζεται για το επόμενο πεντάμηνο στην Ρόμα και στη συνέχεια να μετακομίζει στην Σαμπντόρια.

Αυτό γιατί η ομάδα του Ζέμαν φέρεται να έχει βάλει στο μάτι τον δεξιό μπακ των Γενοβέζων, οι οποίοι ωστόσο δεν προτίθενται να παραχωρήσουν τώρα τον παίκτη τους. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη φήμη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα πάει στην Σαμπντόρια είτε ως δανεικός, είτε με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa