Με την πλάτη στον τοίχο Παναθηναϊκός και Φάμπρι

Σύντομη ενδεχομένως να είναι η θητεία του Φάμπρι στον Παναθηναϊκό.

Τα άσχημα αποτελέσματα "τρώνε" τον έναν μετά τον άλλο τους προπονητές του Παναθηναϊκού. Σαν τελευταίο χαρτί για την αναστροφή του κλίματος, ο Ισπανός προπονητής επιχειρεί στρατηγική υχολογικής στήριξης της ομάδας.

Το απόγευμα της Πέμπτης συγκέντρωσε την ομάδα και τους μίλησε για πάνω από μισή ώρα στα αποδυτήρια. Την Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας θα βρεθεί ξανά ο Βασίλης Κωνσταντίνου, για να μιλήσει στους παίκτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός τεχνικός είναι πικραμένος επειδή όλα όσα λέει διαρρέονται αμέσως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Είναι χαρακτηριστική η φράση του: "θα φανεί αν υπάρχει κάποιος προδότης στην οικογένειά μας".

"Δεν θέλω καν να σκέφτομαι, ούτε κι εσείς φαντάζομαι, ότι μπορούν να έρθουν χειρότερα. Θέλω να έχετε πίστη, να δουλέψουμε και να ξεχάσετε ό,τι έγινε στο παρελθόν για να προχωρήσουμε μπροστά. Να βγάλουμε εγωισμό. Για τους εαυτούς μας και την ομάδα και να αφήσουμε έξω τα προβλήματα", επισήμανε μεταξύ άλλων ο Φάμπρι.

Η κακή αγωνιστική εικόνα που δείχνουν οι πράσινοι από παιχνίδι σε παιχνίδι ξεχειλίζει το ποτήρι και αν στο επόμενο ματς με τον Ατρόμητο δεν υπάρχει σημαντική αλλαγή, πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι να αντικαταστήσει τον προπονητή. Ο Γιάτσεκ Γκμοχ, για ακόμα μια φορά, είναι όνομα που "παίζει" και πιο πολύ ο ίδιος ο Πολωνός θα ήθελε να επιστρέψει στον πάγκο στου τριφυλλιού μετά από χρόνια.

Ο Κριστόφ Βαζέχα είναι ένα ακόμη άτομο που "παίζει" για τον πάγκο του τριφυλλιού, αφού πλέον έχει "ψηθεί" στη Football League και στον Εθνικό Γαζώρου.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa