Ο Βενιζέλος θέτει θέμα λειτουργίας της κυβέρνησης


Με “γεμάτη ατζέντα” προσέρχεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Μέγαρο Μαξίμου για την απογευματινή σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτη Κουβέλη.



Η συνάντηση είναι η πρώτη που πραγματοποιείται το νέο έτος, και η πρώτη μετά την τακτοποίηση των… εκκρεμοτήτων της κυβέρνησης έναντι της τρόικας, τα λεγόμενα “προαπαιτούμενα” για την εκταμίευση της δόσης, και έρχεται την επομένη της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Μπορεί λοιπόν η βία να αποτελεί εκ των πραγμάτων τον… πρόλογο της ατζέντας της συνάντησης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ωστόσο σχεδιάζει να βάλει στο τραπέζι των συζητήσεων το θέμα της καθημερινής λειτουργίας της κυβέρνησης, και των προβλημάτων που προκύπτουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Επί της ουσίας δηλαδή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανοίγει θέμα συντονισμού και αλλαγών στην κυβέρνηση, αν όχι σε πρόσωπα, σίγουρα στις δομές και τον τρόπο λειτουργίας του κυβερνητικού σχήματος.

Στην Ιπποκράτους σημειώνουν σε όλους τους τόνους ότι το ΠΑΣΟΚ σηκώνει ήδη βαρύ φορτίο, με τα “δύσκολα” κοινωνικά μέτρα τα οποία στηρίζει, και απαιτείται στοιχειώδης… συνεννόηση, ώστε το κλίμα να μην επιβαρύνεται περαιτέρω.







Πηγή: ysterografa.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa