Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην Αθήνα από ισχυρή καταιγίδα


Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα σε αρκετούς οδικούς άξονες της Αθήνας και του Πειραιά έχει προκαλέσει η δυνατή βροχή που σε ορισμένες περιπτώσεις συνοδεύεται από χαλάζι. Στον Κηφισό λόγω συσσώρευσης υδάτων διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία η κίνηση των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά από την Μεταμόρφωση έως την Ιερά Οδό.

Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 32 κλήσεις κυρίως στα δυτικά προάστια ενώ πυροσβεστικά οχήματα πήγαν στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στο Μενίδι, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς ένα όχημα ακινητοποιήθηκε λόγω συσσώρευσης υδάτων και εγκλωβίστηκε ο οδηγός.

Επίσης σε ισχύ τέθηκε μερική απαγόρευση απόπλου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατα τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, από τον Πειραιά και το Λαύριο δεν εκτελούνται τα δρομολόγια. Ωστόσο ορισμένα πλοία με προορισμό τις Κυκλάδες αναχώρησαν κανονικά από το λιμάνι του Πειραιά.

Για τον Αργοσαρωνικό, τα δρομολόγια γίνονται μόνο μέχρι την Αίγινα με συμβατικού τύπου πλοία.

Κανονικά, πραγματοιούνται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας.

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στο λεωφόρο Κηφισού, ενώ συσσωρευμένα νερά στην Εθνική οδό Αθήνων-Κορίνθου, στο Παλατάκι, δυσχεραίνουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa