ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙΜΠΟΛΙΣΤΑ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΑ


Βαθύτατα συγκινημένοι, συγγενείς και φίλοι του 43χρονου βολεϊμπολίστα Νίκου Σαμαρά βρέθηκαν στη Λήμνο για να του πουν το τελευταίο αντίο. Ο πρώην άσος του βόλεϊ έχασε πριν λίγες μέρες τη μάχη για τη ζωή από ανεύρισμα στον εγκέφαλο.

Λίγες ώρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ο Νίκος Σαμαράς, γύρω στις τρεις το μεσημέρι αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πονοκέφαλο και έχασε τις αισθήσεις του. Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά ο αθλητής υπέκυψε μέσα στο ασθενοφόρο.

Η σωρός του μεταφέρθηκε με C-130 στη Λήμνο καλυμμένη με τη γαλανόλευκη, ενώ στη κηδεία που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κοιμητήριο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα, στο Ανδρώνι, παρευρέθηκαν εκτός από τη σύζυγό του Έλενα και την αδελφή της, παλιοί συναθλητές του, άνθρωποι του αθλητισμού, παράγοντες του βόλεϊ καθώς και τα παιδιά των αθλητικών συλλόγων που ίδρυσε στη Λήμνο και όλοι ήταν φανερά συντετριμμένοι.
Συγκινητικό ήταν το τελευταίο αντίο της γυναίκας του Έλενας, ενώ οι αθλητές του Limnos Sports Club, της ομάδας που ίδρυσε ο Νίκος Σαμαράς έγραψαν στη σελίδα Κονωνικής Δκτύωσης, αποχαιρετώντας τον:



«Όταν το μάθαμε, συγκλονιστήκαμε. Αναφωνήσαμε: «Γιατί Θεέ μου;». Προσπαθήσαμε να ξορκίσουμε το θάνατο. Προσευχηθήκαμε. Δακρύσαμε και θρηνήσαμε... Σήμερα η μέρα της ταφής του είναι ημέρα δακρύων, σιγής και περισυλλογής. Δεν μεμψιμοιρούμε. Ζωή και θάνατος είναι σφιχταγκαλιασμένοι σ'έναν ατέλειωτο χορό. Παίζουν ένα παιχνίδι βόλλεϋ μεταξύ τους. 

Ο Νίκος έχασε αυτήν τη φάση γιατί ο θάνατος του έκανε block in. Μια νέα μάχη όμως αρχίζει. Αυτή της Έλενας και του Στράτου με τη ζωή. Ευχόμαστε ολόψυχα να την κερδίσουν. Ο Νίκος με τα φτερά του θα τους προστατεύει πάντα! Και όλοι εμείς θα είμαστε μαζί τους...»

(Πηγή εικόνων: www.limnosfm100.gr)

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa