Πήγαιναν για κοσμήματα, βρέθηκαν με τηγανητά κοτόπουλα!

Είπαν να αποχαιρετίσουν το 2012 με ένα μεγαλοπρεπές ριφιφί, αλλά κατέληξαν σε λάθος κατάστημα. Δύο ληστές από το Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας επιχείρησαν να ανοίξουν τρύπα στον τοίχο ενός κοσμηματοπωλείου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ωστόσο, οι υπολογισμοί τους ήταν λανθασμένοι και οι κακοποιοί βρέθηκαν στις τουαλέτες ενός εστιατορίου KFC!

Η γκάφα δεν ήταν αρκετή για να τους αποτρέψει πάντως. Οι πεισματάρηδες διαρρήκτες απείλησαν με όπλο την ταμία, την οδήγησαν στο χρηματοκιβώτιο και την ανάγκασαν να τους δώσει όλα τα χρήματα. Έπειτα, άρπαξαν ακόμη και ένα δοχείο που περιείχε λίγα δολάρια που προορίζονταν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πάνω, όμως, που οι διαρρήκτες πίστεψαν ότι η τύχη τους είχε χαμογελάσει, όλα άλλαξαν. Έξω από την πόρτα του εστιατορίου τους περίμενε η αστυνομία. Έτσι, τα χρήματα επέστρεψαν στο χρηματοκιβώτιο και οι κακοποιοί έκαναν... ποδαρικό στο κρατητήριο.

Εκεί, αποκαλύφθηκε και άλλη μία πληροφορία που απέδειξε ότι οι διαρρήκτες ήταν ένα ντουέτο... της συμφοράς: πριν από λίγο καιρό είχαν επιχειρήσει και πάλι να τρυπώσουν στο ίδιο κοσμηματοπωλείο, αλλά για άλλη μία φορά είχαν κάνει λάθος και είχαν βρεθεί... στα γραφεία ενός φιλοζωϊκού συλλόγου!

www.newsbeast.gr

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa