«Τυχαίο λάθος δεν μπορεί να διακινδυνέψει τη χρηματοδότηση»


Ενόψει της ψήφισης την επόμενη Δευτέρα των επτά πολύ κρίσιμων πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, προκειμένου να εκταμιευτεί η δόση του Ιανουαρίου για τη χώρα, ο Αντώνης Σαμαράς εποπτεύει ο ίδιος από κοντά το έργο των υπουργών του.




Καθώς, όπως λένε στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, ο κ. Σαμαράς το μόνο που δεν θέλει είναι «τα πράγματα να πηγαίνουν μέχρι την τελευταία στιγμή», αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου του Κωστή Χατζηδάκη ανέβηκε στον 6ο όροφο του υπουργείου όπου βρίσκεται το γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα.

Λίγο αργότερα στο τραπέζι κάθισαν και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο υπουργός επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης, ο γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος και ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα προαπαιτούμενα και κυρίως το φορολογικό, ενόψει και του Eurogroup που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου.

Χαρακτηριστικά των προθέσεων του πρωθυπουργού είναι τα λόγια υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους, πως «δεν μας παίρνει τώρα που η Ελλάδα πάει καλά, να γίνει έστω ένα τυχαίο ή διαδικαστικό λάθος που να διακινδυνέψει την χρηματοδότηση της χώρας».

Πάνος Ρασσιάς




Πηγή: Newpost.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa