Απίστευτη γκάφα απο δυο ληστές:Επιχείρησαν να κλέψουν γυναίκα αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας,αλλά....την ΠΑΤΗΣΑΝ!

Απίστευτη γκάφα από δύο επίδοξους ληστές, οι οποίοι επιχείρησαν στο κέντρο της Αθήνας να κλέψουν το πορτοφόλι από την τσάντα μιας γυναίκας η οποία, όμως, ήταν αστυνομικός της Ασφάλειας και δεν δυσκολεύτηκε να τους ακινητοποιήσει και να τους συλλάβει.

Τον εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, το απόγευμα του Σαββάτο όπου η αστυνομικός έκανε υπηρεσία.

Ενας Μαροκινός και ένας Αλγερινός, 32 και 33 ετών, αποπειράθηκαν να της αρπάξουν το πορτοφόλι, ωστόσο, εκείνη τους αντιλήφθηκε, τους ακινητοποίησε κι τους συνέλαβε με τη συνδρομή των συναδέλφων της.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες έχουν διαπράξει κατά το τελευταίο δίμηνο άλλες επτά κλοπές πορτοφολιών από πολίτες στους ίδιους χώρους.

Σημειώνεται ότι οι δύο αλλοδαποί που είχαν συλληφθεί μαζί με άλλους 64 συνεργούς τους τον Νοέμβριο του 2011 είχαν τότε κριθεί προφυλακιστέοι και αποφυλακίσθηκαν την 14η-11-2012 με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής τους στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa