Διέρρηξαν τέσσερα αυτοκίνητα στη Χίο

Τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα είχαν διαρρήξει μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο στην πόλη της Χίου τρεις 23χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι κατάφεραν να... κλέψουν μετρητά και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 2.000 ευρώ!


Η δράση των δυο Αιγύπτιων ένας από τους οποίους βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα και του Ιρακινού συνεργού τους εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι τους συνέλαβαν μέσα στα όρια του αυτοφώρου για την τελευταία κλοπή που είχε γίνει την Τρίτη στο αυτοκίνητο ενός 57χρονου από το οποίο άρπαξαν ένα κινητό, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά του αντικείμενα.

Στην προανάκριση, που συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν οι δράστες κρύβουν και άλλες κλοπές, αποκαλύφθηκε ότι είχαν αρπάξει ακόμη ένα κινητό αξίας 50 ευρώ από το αυτοκίνητο ενός 34χρονου, 270 ευρώ, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, μια συσκευή πλοήγησης και προσωπικά αντικείμενα από το αυτοκίνητο ενός 29χρονου Ιρακινού και διάφορα έγγραφα από το αυτοκίνητο ενός 47χρονου. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χίου.
aegeantimes.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa