Κεδίκογλου: Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει τον νόμο

«Χρέος της κυβέρνησης είναι να εφαρμόζεται ο νόμος και να μην ταλαιπωρείται η κοινωνία», επανέλαβε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ.

Ο κ. Κεδίκογλου εξέφρασε την εκτίμηση ότι «μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν ρυθμιστεί τα ζητήματα και θα λειτουργεί το μετρό».

Σχολιάζοντας τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για «άκρατο αυταρχισμό», σημείωσε: «άκρατος αυταρχισμός είναι να γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τις δικαστικές αποφάσεις, να αδιαφορείς για το νόμο, να αδιαφορείς για το κοινωνικό σύνολο. Αυτός είναι ο άκρατος αυταρχισμός, εμείς εφαρμόσαμε το νόμο. Ο νόμος θα εφαρμόζεται προς όλες τις κατευθύνσεις με τον ίδιο τρόπο χωρίς αστερίσκους και εξαιρέσεις. Ότι προσφέρει πολιτικές ευκαιρίες ένα τέτοιο σκηνικό είναι κατανοητό. Από εκεί και πέρα χρέος της κυβέρνησης είναι να εφαρμόζεται ο νόμος, χρέος της κυβέρνησης είναι να λειτουργεί η οικονομία, χρέος της κυβέρνησης είναι να μην ταλαιπωρείται η κοινωνία».

Σε ερώτηση για τις διαφωνίες από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ για τον χειρισμό της κρίσης στα μέσα μεταφοράς επισήμανε: «Δεν είμαστε ίδιοι, πιστεύουμε σε έναν κοινό σκοπό, σε έναν κοινό στόχο που είναι η σωτηρία της χώρας. Από εκεί και πέρα είναι κατανοητό να υπάρχουν επιμέρους αντιρρήσεις. Στο συγκεκριμένο, πάντως, δεν νομίζω η ΔΗΜΑΡ ότι λέει να μην εφαρμόζονται οι δικαστικές αποφάσεις».

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa