ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...


** ΧΙΧΟΝ - ΜΙΡΑΝΤΕΣ: Εύκολα η δύσκολα θα τα καταφέρει η Χιχον που τρέχει καλό τάιμινγκ με αήττητο εδώ και 6 αγωνιστικές. Ανασταλτικός παράγοντας η
εκτός έδρας παρουσία της Μιραντες όπου πέτυχε μόλις 2 γκολ στα 6 τελευταία εκτός. --  1  -- .

** ΤΟΡΙΝΟ - ΣΙΕΝΑ: Ένα προβάδισμα έχει η Τορινο που διορθώνει τελευταία τόσο στην πρόσφατη φόρμα, όσο και στην εντός έδρας φόρμα. Η Σιενα έρχεται από 5 σερί ήττες με άμυνα χωνί και 4 Over σε αυτά. Εύκολο γκολ στην έδρα της η Τορινο τελευταία. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα το ότι η Λιβερπουλ είναι στα καλύτερα φετινά της έχοντας 5 νίκες στις 7 τελευταίες αγωνιστικές. Over 2.5

** ΚΑΛΙΑΡΙ - ΤΖΕΝΟΑ: Για τα σκυλόψαρα η Καλιαρι, 6 σερί ήττες με τελευταία νίκη το 4-2 επί της Σιενα εντός στις 21 Οκτωβρίου. Κάτι σπίθες σα να φένονται από πλευράς Τζενοα με 1 νίκη 2 ισοπαλίες στα 3 πιο πρόσφατα. Under 2.5

** ΛΑΤΣΙΟ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Όλα ευνοούν τον άσο.

** ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τρώει ένα ντεφορμάρισμα η Φιορε λαμβάνοντας υπόψη τις 2 νίκες εδώ και 6 παιχνίδια του καμπιονάτο. Με σταθερές από την άλλη η Ουντινε δείχνει δυνατή. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΚΑΡΛΑΙΛ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Σημάδια λύσσας από πλευράς Κοβεντρι οι 6 νίκες στα 6 τελευταία εκτός. Λίγα πράματα η Καρλαιλ με κύριο χαρακτηριστικό το έντονο αμυντικό πρόβλημα. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΠΡΕΣΤΟΝ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ: Στις 29 Σεπτεμβρίου η τελευταία εντός έδρας νίκη της Πρεστον. Η Γουοσλολ με 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα. Μοιρασμένες έπρεπε να ήταν οι τιμές. Αξία κεντροδεξιά. --  X2  -- .

** ΟΦΗ - ΑΡΗΣ: Κάκιστη εικόνα είχε ο ΟΦΗ μέσα στην Ξανθη. Ο Αρης με το αήττητο στα 4 πιο πρόσφατα απέκτησε ψυχολογία, του δίνεται μεγάλη ευκαιρία. --  2  -- .

** ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Επιλογή μου χωρίς πολύ σκέψη το διπλό. Υπερέχει σε όλα η Σιτι. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΝΙΣ - ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Στόπαρε μέσα στη Λυων το τρένο της Νις μετά από 6 νίκες 2 ισοπαλίες. Στα 5 τελευταία εντός μετρά ισάριθμες νίκες. Λίγα πράματα τον τελευταίο καιρό η Βαλενσιεν με δύσκολο γκολ. --  1  -- .

** ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Εξαιρετική η Σοσιεδαδ εδώ και 2 μήνες. Έχασε μόνο μέσα στη Ρεαλ σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να πάει παντού. Τα χάλια της Ντεπορ είναι γνωστά, στα 6 τελευταία εκτός πέτυχε 6 γκολ και δέχτηκε 17. Over 2.5 και --  1  -- .

** ΖΙΛ ΒΙΘΕΝΤΕ - ΡΙΟ ΑΒΕ: Καλοπληρωμένο Over. Με 4 Over στα 5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια η Ριο Αβε. Over 2.5

** ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ - ΜΟΥΡΘΙΑ: Καθαρό προβάδισμα στον άσο. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των ομάδων με την Λας Παλμας να είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Σεκουντα εδώ και πολύ καιρό. Λίγα πράματα η Μουρθια με τελευταία νίκη εκτός...τον Σεπτέμβρη. --  1  -- .

** ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΜΙΛΑΝ: Από 5 Over έρχεται η Μιλαν η οποία επαλήθευσε την συγκεκριμένη κατηγορία στοιχήματος και στα 6 τελευταία εκτός. Από νίκη ψυχολογίας μέσα στη Γιουβε έρχεται η Σαμπντορια. Over 2.5

** ΣΟΣΟ - ΜΑΡΣΕΙΓ: Βρήκε πατήματα μετά από πολύ χρονικό διάστημα η Μαρσειγ με ισάριθμες νίκες στα 3 πιο πρόσφατα και 3 τελευταία εκτός. Η Σοσο αντιθέτως έρχεται από 3 ήττες ούσα από τις μεγάλες απογοητεύσεις του Σαμπιονα. --  2  --.

** ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΠΟΡΤΟ: Καλύτερη είναι η φετινή Μπενφικα από την Πορτο. Άσος με συνοδεία Over 2.5. --  1  --.



ΠΙΘΑΝΕΣ ΜΠΟΜΠΕΣ....ΑΝΑΛΥΣΗ

** ΜΠΕΤΙΣ - ΛΕΒΑΝΤΕ: Πουλάνε τρέλα οι τιμές, τόσα και τόσα έχει καταφέρει η Λεβαντε κι ακόμα συνεχίζουν να την κοστολογούν πολύ υψηλότερα από ότι πρέπει. Οι 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα για τους φιλοξενούμενους, και η μόλις 1 ήττα στα 6 τελευταία εκτός δείχνουν ότι η Μπετις θα τα βρει μπαστούνια. Μια Μπετις που στα 4 τελευταία εντός μετρά 3 ήττες. --  2  -- .

** ΠΑΡΜΑ - ΓΙΟΥΒΕ: Δύσκολα την έχει σήμερα η Γιουβε. Αήττητη στην έδρα της η Παρμα σε 9 αγώνες με ακόμα καλύτερα τα νούμερα στα 6 τελευταία εντός με 5 νίκες 1 ισοπαλία. Στα θετικά της ότι έρχεται από 3 σερί νίκες ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά την ψυχολογία. Η Γιουβε έρχεται από ήττα σοκ με 1-2 από την Σαμπντορια εντός. --  1  -- .

** ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ - ΛΟΥΓΚΟ: Οι 3 νίκες 1 ισοπαλία της Λουγκο στα 4 πιο πρόσφατα με μηδέν παθητικό σε 3 από αυτά ορίζουν συνέχεια. Η Πονφεραντινα έχασε από τη ανύπαρκτη Σαντατερ στοπάροντας έτσι το νικηφόρο σερί της. --  2  --.

** ΑΘΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Επιθετικά προβλήματα εμφανίζει η Αθλ Μαδριτης μένοντας το πολύ στο γκολ σε 5 από τα 7 τελευταία της Πριμερα. Με βελτιωτικές τάσεις η Σαραγοσα που στα 3 τελευταία εκτός κατάφερε 2 νίκες 1 ισοπαλία. --  2  --.

** ΟΛΑΝΕΝΣΕ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ: Αυτό το καφενείο η Σπορινγκ Λ συνεχίζει να κοστολογείται λόγω ονόματος. Μια ανάσα από τον Αδη, έφτασε σε σημείο να παλαύει για να σώσει την παρτίδα. Ανώτερη η Ολιονενσε κάνει τη δική της προσπάθεια με το διπλό μέσα στη Ριο Αβε να της δίνει ανάσα.  --  1  -- .

** ΚΟΡΔΟΜΠΑ - ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ: Από το κακό στο χειρότερο η Κορδομπα με μόλις 1 νίκη στα 7 πιο πρόσφατα και καμία νίκη στα 4 τελευταία εντός. Από 2 νίκες έρχεται η Νουμανθια, ενώ 2 νίκες μετρά και στα 3 τελευταία ταξίδια της με εύκολο γκολ. Αξίζουν αναφοράς τα 6 Over της Νουμανθια στα 6 τελευταία εκτός. Over 2.5 και --  2  -- .

** ΜΑΛΑΓΑ - ΜΠΑΡΤΣΑ: Η αλήθεια είναι ότι και οι τιμές δείχνουν μία φοβία για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Μπαρτσα. Η φετινή Μαλαγα από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της Ευρώπης. Με 3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα και άλλες 3 νίκες στα 3 τελευταία εντός, πάει να σπάσει την παρθενιά της Μπαρτσα. --  1  -- 

guru/surfbet
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa