ΝΔ: Οι σύντροφοί τους έκαιγαν την Αθήνα - ΣΥΡΙΖΑ: Σίμος Γκέμπελς Κεδίκογλου και ασφαλίτικη προπαγάνδα


Σκληρός πόλεμος ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τις εξελίξεις στη βίλα Αμαλίας και την κατάληψη  στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, με οξείες πολιτικές εκφράσεις.


Η Νέα Δημοκρατία ανέφερε σε ανακοίνωση ότι «είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι το μόνο στο οποίο αναλώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι να εδραιώσει τη θέση του στο ένα από τα δύο άκρα, υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας, είτε με στελέχη της νεολαίας του, είτε με συγγενικά πρόσωπα βουλευτών του, σε παράνομες πράξεις πολιτικών του συντρόφων. Βαφτίζει καταστολή και αντιπερισπασμό την τήρηση της νομιμότητας και “καταδικάζει” την κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, την ώρα που το χρηματοδοτούμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ left.gr, χαρακτηρίζει πράξη αλληλεγγύης την εισβολή στην Αγ. Κωνσταντίνου. Ας καταλάβουν, επιτέλους, οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός τους, κ. Τσίπρας, ότι οι μέρες που οι πολιτικοί τους σύντροφοι με τις ευλογίες της Κουμουνδούρου έκαιγαν την Αθήνα και τις περιουσίες των πολιτών, έχουν περάσει οριστικά».

Ο κυβερνητικός εκπρόπσωπος Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα ότι «στηρίζει πράξεις βίας».

«Μετά τον Σίμο Γκέμπελς Κεδίκογλου ήρθε η σειρά της ακροδεξιάς δράκας της ΝΔ του κ. Σαμαρά να κλιμακώσει το ρεσιτάλ εμφυλιοπολεμικής χυδαιολογίας και ασφαλίτικης προπαγάνδας ψεμάτων και διαρροών. Οι αγώνες για την υπεράσπιση της δημοκρατίας θα νικήσουν το φόβο και την τρομοκρατία του σάπιου μνημονιακού συστήματος διαφθοράς και αυταρχισμού που βλέπει ότι καταρρέει» ανέφερε η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου» ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κατανοούμε την αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ να κατοχυρώσει το ρόλο του αποκλειστικού εγγυητή των άκρων. Εκτός από ύβρεις, θα περιμέναμε να μαζέψει τους παράνομους συντρόφους του από τη “Βίλα Αμαλία”, την ΑΣΟΕΕ και την οικία της Μαρίας Κάλλας. Αν καίγονται τόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ας τους φιλοξενήσουν στα σπίτια τους, που έχουν τα ίδια είδη οικιακής χρήσης (στειλιάρια, μάσκες κλπ) και να κάνουν φιλολογικές συζητήσεις γύρω από τον “τσελεμεντέ του αναρχικού”» απάντησε η ΝΔ.


Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε και το ΠΑΣΟΚ, μέσω του Ευάγγελου Βενιζέλου και της Φώφης Γεννηματά.





Πηγή: Newpost.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa