«Γεια σας. Είμαι η Ρεμπέκα κι είμαι εδώ για να δημοπρατήσω την παρθενιά μου»


Η Ρεμπέκα Μπερνάρντο σε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε στο Youtube, μέσω του οποίου έψαχνε να βρει την υψηλότερη δυνατή τιμή για την παρθενιά της. Η 18χρονη μαθήτρια από την επαρχία Σαπεάκου της Βραζιλίας έλαβε αυτή την απόφαση προκειμένου, όπως είπε, να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει την μητέρα της που έμεινε κατάκοιτη εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου.

«Έρχεται μία στιγμή που πρέπει να πάρεις αποφάσεις ώστε να πετύχεις αυτό που θες. Σε εκείνο το σημείο πρέπει να φανείς δυνατός», τονίζει η μαθήτρια προσθέτοντας πως «το αποφάσισα λίγο μετά τα γενέθλια μου, όταν έπαθε η μητέρα μου εγκεφαλικό. Πλέον δεν μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι, να πάει τουαλέτα ή να ταΐσει τον εαυτό της. Προσπάθησα να βγάλω χρήματα δουλεύοντας ως σερβιτόρα, αλλά τα λεφτά δεν μου έφταναν για να έχω κάποια κυρία να την προσέχει».

Ωστόσο, πολλοί αμφισβητούν τα κίνητρα της Ρεμπέκα, δηλώνοντας ότι ίσως πρόκειται για κόλπο ώστε να προσελκύσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης - άλλωστε, όπως λένε, η νεαρή μαθήτρια έκανε τον περασμένο Οκτώβριο αίτηση προκειμένου να συμμετάσχει στη βραζιλιάνικη έκδοση του ριάλιτι παιχνιδιού «Μεγάλος Αδελφός», αλλά δεν έγινε δεκτή.

Οι επικριτές της λένε επίσης πως το κίνητρο της Ρεμπέκα δεν είναι η βοήθεια στη μητέρα της, αλλά να γίνει γνωστή και να κερδίσει χρήματα, επειδή η 18χρονη απέρριψε την προσφορά που της έκανε τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας να καλύψει όλες τις ιατρικές δαπάνες της μητέρας της και εκείνη σε αντάλλαγμα να ακυρώσει τη δημοπρασία. Η Ρεμπέκα απέρριψε την προσφορά γιατί το δίκτυο δεν δέχθηκε να της δώσει χρήματα να μετακομίσει σε άλλη πόλη, ώστε να κάνει «μια καινούργια αρχή».

Το δίκτυο ισχυρίζεται πως η Ρεμπέκα αρνήθηκε επειδή απαίτησε να μετακομίσει σε… καλύτερο και μεγαλύτερο σπίτι. Μέχρι στιγμής η μεγαλύτερη προσφορά που έχει δεχτεί είναι περίπου 28.000 ευρώ, που απέχει παρασάγγες από τα 600.000 ευρώ που κέρδισε η 20χρονη συμπατριώτισσά της Καταρίνα Μιλιορίνι η οποία πούλησε πριν τρεις μήνες διαδικτυακά την παρθενιά της σε έναν Ιάπωνα ονόματι Νατσού.

Στη Βραζιλία η πορνεία είναι νόμιμη, όμως και οι δύο περιπτώσεις ερευνώνται από την αστυνομία για το ενδεχόμενο να συντρέχουν ευθύνες για παράνομη σωματεμπορία, τόσο για τις νεαρές όσοκαι για τους ιστότοπους που δημοσιοποίησαν αυτές τις αμφιλεγόμενες «δημοπρασίες».  

 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa