"Προσέξτε τον κίνδυνο της Δ' Εθνικής"


Στον υφυπουργό αθλητισμού βρέθηκαν εκπρόσωποι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της Ένωσης, προκειμένου να ζητήσουν τον έλεγχο των δαπανών από το 2004 έως το 2012. Αναρμόδιος δήλωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης.



Η επιτροπή που σχηματίστηκε από τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κώστα Παπαδημητρίου, τους κυρίους Σεραφείδη και Σιμιγδαλά και πέντε οπαδούς, συζήτησε για αρκετή ώρα με τον κ. Ιωαννίδη προκειμένου να βρεθεί λύση.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κ. Γιάννη Ιωαννίδη η αντιπροσωπεία ζήτησε από τον Υπουργό, βάσει του Νόμου 75-2725/1999, να δώσει εντολή για διενέργεια ελέγχου των δαπανών στην ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2004 έως το 2012.

Στο αίτημα της αντιπροσωπείας ο Γιάννης Ιωαννίδης απάντησε αρνητικά και δήλωσε αναρμόδιος για το θέμα από τη στιγμή που έχει καταργηθεί το ελεγκτικό συνέδριο λόγω περικοπών!

Ο υφυπουργός πολιτισμού αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, είπε στους εκπροσώπους των διάφορων φορέων της Ένωσης πως η μόνη τους λύση για έναν τέτοιο έλεγχο είναι το Υπουργείο Οικονομικών, με τον κίνδυνο όμως να υποβιβαστεί άμεσα η ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς οι έλεγχοι που θα κάνει το ΣΔΟΕ μπορεί να αποδειχθούν... μοιραίοι για την Ένωση.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, δόθηκε ραντεβού στην ερασιτεχνική ΑΕΚ στις 5 το απόγευμα της Τρίτης (15/01) προκειμένου να καθορίσουν τη στάση τους από εδώ και πέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι περισσότεροι από 500 οπαδοί οπαδοί της ΑΕΚ που βρέθηκαν έξω από το υπουργείο είχαν κυρίαρχο σύνθημα: "Τιμωρήστε τους κλέφτες και όχι την ΑΕΚ".



Πηγή: Contra.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa