Σοκ για τον Σίλβιο στη δίκη για τη Ρούμπι



Δικαστήριο του Μιλάνου απέρριψε το αίτημα του πρώην και υποψήφιου Πρωθυπουργού, Silvio Berlusconi, για αναβολή της δίκης του για τη Ruby ως το πέρας των εθνικών εκλογών.



Και δεν έφθανε μόνο αυτό, αλλά η Karima El Mahroug, γνωστότερη ως “Ruby η καρδιοκλέφτρα”, έκανε δραματική επανεμφάνιση στην Ιταλία, ώστε να καταθέσει για την δικαστική υπόθεση, βάσει της οποίας ο Berlusconi βαρύνεται με κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης. Η μαροκινής καταγωγής νεαρή χορεύτρια, η οποία στο μεσοδιάστημα έχει γίνει μητέρα, επρόκειτο να καταθέσει τον Δεκέμβριο αλλά παρέλειψε να το κάνει μεταφέροντας μέσω του δικηγόρου της ότι έκανε διακοπές στο Μεξικό. Η κατηγορούσα αρχή είχε ερμηνεύσει αυτή την απουσία ως πλεκτάνη για να καθυστερήσει η έκδοση της απόφασης.

Οι δικηγόροι του Ιταλού πολιτικού και μεγιστάνα κατέβαλαν προσπάθειες για να πετύχουν ακριβώς αυτό, δηλ. αναβολή της δίκης για μετά τις εκλογές του Φεβρουαρίου, αλλά αυτές, όπως ήδη προαναφέρθηκε, έπεσαν στο κενό. Έτσι, η ιστορία της Ruby θα εξακολουθεί να κατατρέχει τον  Silvio κατά την προεκλογική περίοδο.






Πηγή: ysterografa.gr
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa