Χαμός στη Βουλή ...Είσαι πράκτορας των Τούρκων Χατζηοσμάν


«Πράκτορα των Τούρκων» χαρακτήρισε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής  Παναγιώτης Ηλιόπουλος ... 
 "Αν θέλει να φωτογραφίζεται κάτω από έναν χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης να πάει στα τσακίδια ανέφερε ο Βουλευτής !

"Ο Αχμέτ Χατζηοσμάν πρόσφατα επισκέφθηκε την Προύσα και φωτογραφήθηκε κάτω από έναν χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης. 
 Ο κ.Βενιζέλος όχι απλά τον καλύπτει, αλλά μάθαμε ότι έγινε και μία σύσκεψη στο ΠΑΣΟΚ για το τι θα κάνει με την συγκεκριμένη τροπολογία, για το αν θα την ψηφίσουν τελικά, γιατί τους εκβιάζει αυτός ο πράκτορας των Τούρκων, που τον έχουμε εδώ μέσα και τον πληρώνουμε για Έλληνα βουλευτή", ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, μιλώντας για την τροπολογία για τη δυνατότητα πρόσληψης από το ελληνικό δημόσιο ιμάμηδων για τη διδασκαλία του Κορανίου στα τεμένη της Θράκης που φέρνει το υπουργείο Παιδείας.

"Να διαγραφεί από τα πρακτικά" ο χαρακτηρισμός αυτός, τον διέκοψε ο αντιπρόεδρος της βουλής Αθανάσιος Νάκος.

"Η άποψή μας είναι. Και ο κ. Βενιζέλος-που μας έχει ξεφτιλίσει γιατί δεν έβρισκε τη λίστα, αλλά είναι λαλίλαστος σε ότι αφορά την Χρυσή Αυγή-τον καλύπτει", απάντησε ο κ. Ηλιόπουλος εν μέσω αντιδράσεων των βουλευτών.

"Να κάνετε κριτική, όχι χαρακτηρισμούς", ανέφερε ο  Νάκος.

"Αν θέλει να φωτογραφίζεται κάτω από έναν χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης να πάει στα τσακίδια. Θέλετε να το σβήσετε; Θα το ξαναπώ όσες φορές θέλετε", ανταπάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο οποίος απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ είπε "Κι εσείς πράκτορα βγάζετε. Και εσείς της ΝΔ μουσουλμάνο κατεβάζετε. Και οι τρεις που διαμαρτύρεστε κάνετε τα παιχνιδάκια σας.


 Χατζηοσμάν:Toν προκαλώ να φέρει στοιχεία

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Αχμέτ Χατζηοσμάν μετά την προκλητική δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, ο οποίος τον χαρακτήρισε "πράκτορα των Τούρκων".
"Προκαλώ τον συνάδελφο να καταθέσει στοιχεία στη βουλή που να αποδεικνύουν ότι είμαι πράκτορας, όπως με κατηγόρησε. Είμαι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου. Όχι λόγια, στοιχεία. Και σας ζητώ να ανακαλέσετε", απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Η ένταση δεν σταμάτησε στην αίθουσα της Βουλής, μετά την δήλωση του Παναγιώτη Ηλιόπουλου ο οποίος χαρακτήρισε «πράκτορα των Τούρκων» τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν. Οι τόνοι ανέβηκαν περισσότερο, όταν ο Χρήστος Παππάς έβαλε στο «κάδρο» και τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάξιμο Χαρακόπουλο, προκαλώντας την αντίδραση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των κομμάτων.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής επικαλέστηκε δημοσίευμα και κατήγγειλε τον Χατζηοσμάν και τον  Χαρακόπουλό ότι μιλούσαν τούρκικα.

«Με θίγει που βρίσκομαι στα ίδια έδρανα που φωτογραφίζεται με τη σημαία της ανεξάρτητης Θράκης, με θίγει που εσείς ψηφίζετε νομοσχέδια  που δεν θωρακίζουν την ελληνικότητα της Θράκης μας και θα εύχομαι στην επόμενη βουλή να μην υπάρχει ούτε ένας Τούρκος βουλευτής», είπε ο κ. Παππάς ενώ ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος πήρε τον λόγο για να απαντήσει στον Αχμέτ Χατζηοσμάν επί προσωπικού:

«Όπως με ρώτησε αν έχω στοιχεία ότι είναι πράκτορας, γιατί με αυτά που κάνει αποδεικνύει ότι είναι πράκτορας, να απαντήσει γιατί φωτογραφίζει μπροστά στη σημαία. Τον προκαλώ να απαντήσει, αφού θίχτηκε ότι είναι πράκτορας», ανέφερε.

Ο αντιπρόεδρος της βουλής Λεωνίδας Γρηγοράκος δεν άφησε τον  Χατζηοσμάν να απαντήσει, με τον  Ηλιόπουλου να τον κατηγορεί ότι τον καλύπτει γι’ αυτό δεν τον αφήνει να απαντήσει

«Επειδή είστε στο ίδιο κόμμα τον καλύπτετε», είπε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
 
κατασκευή & ανάπτυξη blogger Villa